Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewiędziesiąt dwa

Mogę zadzwonić do Weroniki?

Polecane posty

Gość dziewiędziesiąt dwa

bo nigdy nie wyjdę z domu jak ona mi nie pomoże. Zapytam się przy okazji czy mam jakieś szanse jeszcze u Magdy?

Gość dziewiędziesiąt dwa
Mogę zadzwonić czy to będzie przegięcie pały, kompromitacja, niepotrzebna rzecz całkowicie bo przecież mnie Magda nie chciała w przeszłości.

Gość dziewiędziesiąt dwa
Skoro mi koleżanki Madzi i Werki nie zrobiły awantury na maturze o wcześniejszy telefon to może mogę jeszcze raz zadzwonić, zapomniałem się zapytać o bardzo ważne dla mnie kwestie.

Gość dziewiędziesiąt dwa
Zadzwonić do Weroniki żeby się mną zaopiekowała i mnie do Magdy zaprowadziła bo jak nie to zgnije w tym domu.

Gość dziewiędziesiąt dwa
Mogę zadzwonić do Weroniki? Czy to będzie na miejscu?

Gość dziewiędziesiąt dwa
Czy mogę sobie pozwolić na zatelefonowanie do Wery?

Gość dziewiędziesiąt dwa
Mogę zadzwonić do Weroniki?

Gość dziewiędziesiąt dwa
Mogę zadzwonić do Wery?

Gość gość
możesz

Gość dziewiędziesiąt dwa
Wyczytałem w internecie że idzie w piątek na impreze. Więc pomyślałem że wówczas zadzwonie. Jak coś pójdzie nie po mojej myśli to złe wrażenie się szybko zatrze skoro się wybiera tam.

Gość gość
- Dlaczego ksiądz nie zapala papierosa po dobrym stosunku? - Bo nie wypada palić przy dzieciach

Gość dziewiędziesiąt dwa
Jeszcze się nie odważyłem zadzwonić do Wery. To jest trudne, lepiej jakbym ją spotkał osobiście. A tak to mi trochę wstyd dzwonić.

Gość dziewiędziesiąt dwa
Mogę zatelefonować do Wery.

Gość tow kurdylep
akcja "mocniej kochaj swoją przyzakładową organizację partyjną", zakończyła się pełnym sukcesem tego nie kwestionuje nikt uczulmy się jednak na problematykę obecnośc***artii w społeczeństwie realnego socjalizmu dostrzegając hamulce obiektywne i błędy oraz zaniechania samej partii w zakresie popularyzacji jej celów i działań powinniśmy być świadomi jej sukcesów, dumni z jej osiągnięć

Gość dziewiędziesiąt dwa
Zgadza się Towarzyszu, tylko poprzez samokrytykę jej członków Partia może dalej dumnie kroczyć w awangardzie klasy robotniczej, dalej dzierżąc sztandar komunizmu.

Gość tow kurdylep
To nie podlega dyskusji. Należy jednak nadmienić, że samokrytyka musi być wymierzona w rzeczywiste błędy i zaniechania i ściśle nadzorowana zgodnie z leninowskimi zasadami polityki kadrowej. Należy czujnie śledzić gorące głowy, by nie osunęły się w rewizjonizm. Doświadczenia naszej partii i partii sojuszniczych, są przebogate i wnoszą w dyskusję, tak potrzebne odniesienia do realnego życia partii. Cieszy świeży głos w dyskusji i aktywność

Gość gość
Weronika torpeduje plan pięcioletni, odmówiła ona orki na drugą zmianę przez co zbiory zboża w PGR "Manieczki" zmniejszyły się o połowę.

Gość tow kurdylep
W takiej sytuacji, podnieście to na zebraniu. Możecie też, wstępnie wykonać konsultację z waszym sekretarzem POP. Ostatecznie, możecie się zwrócić do Komisji Kontroli Partyjnej, ale to już gdy sprawa nabierze niezdrowych rumieńców obstrukcji wewnątrz kolektywu. Znamy Manieczki i rozumiemy wagę waszej problematyki. Doceniamy uwagę i czujność. Rewizjonizm i wróg klasowy czekają na nasze potknięcia.

Gość dziewiędziesiąt dwa
Mogę zadzwonić do Werki, ludziki szanowne?