Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

twoja kotka psotka

[Ankieta] Czy przeklinacie na co dzień?

Polecane posty

Odpowiedz TAK lub NIE, jeżeli prawdziwe jest następujące zdanie. Przeklinam na co dzień: 1. zarówno w mowie, jak i w piśmie 2. tylko w mowie 3. tylko w piśmie 4. tylko na Kafeterii

Gość gość
zapomnialabys/zapomnialbys 5. tylko w duchu 🖐️

Wszyscy tacy nieśmiali? Chce komuś udowodnić, że większość osób, które tu siedzą, to nie są wcale chamy i prostaki, więc pomóżcie. Nie żebym miała coś przeciwko samym przekleństwom. Doceniam ten środek wyrazu czasami. Jeżeli o mnie chodzi, to jest 5 x NIE.

Gość gość
Głównie w mowie ;)

Gość gość
Poniekąd, pisząc masz możliwość zastanowienia się nad tym co produkujesz i nie ma tylu bodźców wywołujących silne emocjo. Kiedy po prostu rozmawiam to nie przeklinam, jak mi ktoś przejedzie na czerwonym przed nosem albo spadnie mi na głowę pudło z szafy to poleci wiązanka. :P

Bo MaciekB podobno przedłużył Dzień Dziecka o jeszcze jeden dzień i jest impreza. Nie przyjdę przecież z pustymi rękami. Mam w zanadrzu przepis na drinki z dykty przystrojone kafeteryjnym listkiem. Walleń, piszesz się?

Gość gość
Inna ciekawostka - nigdy nie klnę bezpośrednio do kogoś w kłótni. Nie powiem, żeby ktoś "s********ł" - w żartach jasne, na poważnie - nigdy.

Gość ImpatientShe
staram się nie przeklinać :D

chociaz przemyslalem sprawe i w zasadzie moge cie polizac cokolwiek nim okrywasz:)

dzisiaj strasznie mi sie nudzi. aczkolwiek nie z tego powodu, ze wszystko juz odkrylem olalbym sie skoncentrowac na lizaniu jak filatelista na znaczkach