Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kręcą mnie kobitki typu Beata Pawlikowska

Polecane posty

Gość gość

Takie babki to dla faceta wyzwanie. Nie to co niunie, które żyją według schematu studia- praca - zamążpójście - urodzenie bachorów.

Gość gość
Tak, z tylko taką. Też kocham podróże i wyzwania.

Gość gość
Niestety takie babki to rzadkość, a jeśli już są to często zajęte swoimi planami. Wielka szkoda. Mam już dość zwariowanych na punkcie bachorów mamusiek.

Fajnie, że ktoś myśli inaczej. Tutaj za nieposiadanie rodziny w pewnym wieku można zostać objechanym od góry do dołu, jakim to niby nieudacznikiem życiowym się nie jest.

Gość gość
Otóż to. Rzygać mi się chce na widok panienek, które żyją tylko tym, by złapać faceta na dziecko i niby stworzyć z nim szczęśliwy związek. Kobieta ma mieć pasję i silną osobowość.

Gość gość
przecież Pawlikowska jest nawiedzona, zajmuje się jakimiś urojeniami o wewnętrznej sile, odnajdywaniu samego siebie, przekraczaniu nieprzekraczalnego, wtrąca tę swoją pseudofilozofię do wszystkiego, czym się zajmuje. To taki sam typ kobiety jak te, które w swoim życiu kierują się wskazaniami wróżki i horoskopów.

Gość gość
Pawlikowska miała rodzinę, była żoną Wojciecha Cejrowskiego.

Gość gość
Beata to tylko przykład, choć oczywiście bardzo ją lubię i cenię. Równie dobrze mógłbym napisać o Martynie Wojciechowskiej, Eli Dzikowskiej i innych mądrych, odważnych kobietach, które mnie, facetowi imponują.

Gość gość
Miała, ale już się rozwiodła z tym gościem na szczęście.

Gość gość
Generalnie szkoda mi tej kobiety. Biedna jest, szuka i szuka, niedługo będzie zaglądać pod każdy kamień szukając wszędzie tego czego jej brak. I te jej porady. Jest kompletnie niewiarygodna.

Gość gość
to jest dobre:W Newsweeku: Błądynka, czyli Beata Pawlikowska - Styl Życia stylzycia.newsweek.pl/w-newsweeku-bladynka-czyli-beata-pawlikowska-... 4 dni temu - „Beata Pawlikowska jest najbardziej wpływową w Polsce twarzą przemysłu ogłupiania stylem ekożycia, który, jak poucza historia zagłodzonej .

Gość gość
Mylisz się. Pani Beata jest bardzo prawdziwa i imponuje mi to, jak sobie poradziła z problemami.

Gość gość
błądynka:D

Gość gość
chłopie, z takimi upodobaniami i taką znajomością ludzi wdepniesz kiedyś w niezłe gó'wno:O

Gość gość
Dlaczego niby ma wdepnac w g**no?

Gość gość
Ona sobie z niczym nie poradziła, tylko znalazła ucieczkę. Najgorszy typ człowieka.

Gość gość
Jezu, Beata to tylko jedna z wielu tego typu kobiet. Atakują ją tylko zakompleksione kury domowe, które nic nie osiągnęły.

Gość The Jelly Bean
Eee... to jak ktoś lubi podróżować, to znaczy, że ucieka? WTF?

Gość gość
Nie o to chodzi. Większość lubi podróżować. Do kur domowych po co porównywać kogo kolwiek. Udziela tyłu rad jak by conajmniej tonęła. Kobiety mające szczęśliwe rodziny, również podróżujące mogą co najwyżej jej współczuć.

Gość The Jelly Bean
A jakich rad konkretnie? Przykłady?

Gość gość
Zachęcona jej wizerunkiem osoby pozytywnie nakręconej oraz doświadczonej życiowo i posiadającą tzw. mądrość życiową, kupiłam jej książkę W dżungli życia, czy jakoś podobnie, i po przeczytaniu 3-4 stron, rzuciłam w kąt żałując wydanej kasy. Większych banałów oraz psychopierdów nie czytałam od dawna. Poza tym czytałam gdzieś jej wywiad, w którym powiedziała, że ona swojego byłego męża nawet nie lubiła specjalnie :D Wygląda mi na osobę nie całkiem zrównoważoną psychicznie. Podróżniczką jest może i doskonałą ale na osobę do związków i tzw. normalnego współżycia raczej się nie nadaje. Mogę się mylić :-P