Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie potrafię już normalnie żyć

Polecane posty

Gość gość

Od jakiegoś czasu bardzo źle sie czuje psychicznie. Mam w sobie pełno złości smutku chce mi sie krzyczeć i płakać jednocześnie. Jestem zablokowana na wszystko co kręci sie wokół mnie. Zwłaszcza na ludzi. Nie chce do nich wychodzić nie chce poznawać a jak mam z nimi styczność to jestem neutralna nie odzywam sie, albo jestem jakaś zła i wtedy głupio sie odzywam.. Tak jakbym była na wszystkich sfochowana .. A ja po prostu strasznie sie ich wszystkich boje. Przez to mam same nieprzyjemności. Widze te wszystkie piękne dziewczyny to krew mnie zalewa. Nie umiem docenic siebie, tego jaka jestem. We wszystkim widze intryge. Mam pełno komplesow które mój facet mnie wpedzil. Poprzez nie zadowolenie z każdego mojego czynu, nic nie zauważał. Czuje sie sama. Jak palec. Potrafię tyko wstać z łóżka i iść spać. Czuje sie jakbym nie była z tej epoki. Dosyć mam tematów pieniędzy seksu urody sztucznosci.. Zdrad.. nie mam dystansu do wszystkiego. Krzywdze przez To siebie i innych. Byłam u psych. Dostałam tabl na depresję. I tyle.. Z leczenia.

Gość gość
podaj gg

Gość gość
Nie podawaj

Gość gość
mam to samo, ile masz lat?

Gość gość
21

Gość gość
możemy pogadać o tym na gg albo na innym kontakcie

Gość gość
Jestes kobieta?

Gość gość
ok podaj nr

Gość gość
Nie odzywaj sie na żadne gg to sciema

Gość gość
Na pewno czujesz rozgoryczenie z jakichs powodow,na pewno niejedna osoba cie skrzywdzila ale to dobrze jestes bogatsza o doswiadczenia teraz wyciagnij wnioski i stan na nogi.Jesli nie znajdziesz w sobie samej wystarczajaco sily aly zaczac nowe zycie udaj sie jeszcze raz moze do innego psychologa...nie masz zadnej bliskiej osoby z ktora moglabys porozmawiac?Na pewno ktos sie znajdzie tylko pomysl chwile,nie wszyscy sa zli,nie wszyscy ci zycza zle,musisz zmienic nastawienie.Wiem co czujesz prze 4 miesiace po stracie pracy wychodzilam z lozka tylko po jedzenie i do toalety,w koncu uswiadomilam sobie ze ludzie nie zmarnuja mi mojego zycia,ze tkwiac w takiej bezczynnosci to ja sama je marnuje...i wstalam a teraz jestem 100 razy silniejsza bo wiem ze sama to zrobilam.Powodzenia zycze i glowa do gory,wiem ze cie to nie pocieszy ale pomysl...ile ludzi przezywa okropne tragedie...leza w szpitalach umieraja na raka,ludziom ktos zabija dzieci itd...wiem ze to niewiele moze pomoc ale sprobuj...zobacz masz dwie nogi rece jestes zdrowa wstan i idz robic to co kochasz ! Zapomnij o przeszlosci i tyle !

Gość gość
Dziękuje za dobre słowa nie mam przy sobie ludzi którzy daja mi sile i energię by żyć. A sama nie potrafię sie motywować

Gość gość
mam dokładnie to samo :(

Gość gość
Mam szramy na ręce po cieciach .. Myśli samobójcze też były i sa. Ciężko mi bardzo. Muszę sie leczyć i to jak najszybciej szkoda tylko że nikt mnie nie wspiera sama nie umiem już robić nic

Gość gość
Nikt zdrowy nie potrafi tego zrozumieć.

Gość gość
Niestety ludzie w tych czasach nie mają żadnych skrupułów i potrafią zniszczyć człowieka

Gość gość
Dystymia, tak stwierdziła.

Gość gość
Czujecie sie też tak? Zupełnie nie ważni i nikt by nie zauważył jakby was nie było. Każdy ma swoje życie i po co mają tracić czas na ktoś takiego jak ja