Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość transport_do_holandii

wyjazd do holandii

Polecane posty

szukam transportu do holandii który polski przewoznik tam jezdzi? i skad?

Gość monikaaa1984
ja jechalam z busdoholandi sprawdź sobie ich stronę może dla ciebie też będzie odpowiednie

Gość gość
Z jakiej części Polski wyjeżdzasz? Jeśli ze śląska mogę polecic Ci kilka sprawdzonych przewożników. Jeśli nie to poprostu wpisz w wujka google bus holandia i swoje wojewodztwo :) Pewnie wsykoczy ci multum propozycji

z okolic wrocławia, ale widzę, że ta firma jeździ z dolnośląskiego. Dobra firma? w miarę punktualna? Miałam doświadczenia z innymi przewoźnikami, którzy się spóźniali nawet kilka godzin... jak to jest tu?

Gość gość
Polecam Ci firmie Inter Tour ze Zdzieszowic Jechalam kilkanascie razy z nimi i nie bylo problemu Bezpiecznie bo to najwazniejsze

Gość monikaaa1984
akurat byłam z nich zadowolona pod kątem terminowości. Słyszałam właśnie jak znajomi czekali po kilka godzin na busy a tutaj tego problemu nie było ;) chyba mają wyjątkowo dobrych kierowców, bo bardzo punktualnie się pojawiają.

dzięki wielkie ;) podzwonie w takim razie do nich i się dowiem co i jak :)

Gość gość
ja podróżowałam z www.trans-radzi.pl/ mają bardzo wygodne busy, więc przyjemnie się jechało, poza tym ceny też mają ok

Gość gość
widziałam, że ze Szczecina jeżdżą busy do Holandii. Jest to korporacja http://www.artour.pl/. Czy ktoś z Was korzystał z usług tego przewoźnika? Widziałam na ich stronie że jeżdżą nie tylko do Holandii, ale i do Niemiec i do Belgii. Jak się jeździ z tą firmą, jakie macie opinie o nich?

Gość gość
ja też bym potrzebowała aktualnego dobrego przewoźnika. interesuje mnie woj. łódzkie i oczywiście tylko rozsądne ceny!

Gość gość
spróbuj auto activ, kiedyś to był bus do holandii, znana i sprawdzona firma. bardzo wygodne budy i niedrogo

Gość klakson_87
'wygodne budy'? chcesz nam powiedzieć, drogi gościu, ze podróżuje się w BUDACH?!:)

Gość gość
hahahaha! jasne że chodziło mi o busy!

Gość andersena
Sprawdź sobie busydohamburga.pl Busy do niemiec, busy do holandii i Belgii. Ogólnie obsługują cała południową Polskę, więc może coś Ci podpasuje. Pozdrawiam.

Gość Kas mank
W wakacje jeździłam do koleżanki do berlina z busydohamburga.pl Jeżdżą z 11 województw. Może znajdziesz odpowiednie połączenie.

Gość gość
Porządne busy ma Efectbus – www.efectbus.pl. Nie są to jakieś przechodzone antyki jak niektóre firmy mają. Można się z nimi zabrać do Niemiec, Holandii, Belgii i chyba też do Szwajcarii jeżdżą. Na stronie mają funkcjonalny formularz rezerwacji, także można sporo załatwić online.

Gość gość
Marcin Bus http://www.marcinbus.pl/ jest godny polecenia. Bardzo wygodne warunki jazdy, te male busy wiec nie jedzie z toba tlum ludzi :)

Gość gość
dobrym przewoźnikiem jest http://www.sprintbus.eu/ znajomy mi ich polecił jak pierwszy raz wyjeżdżałam do Holandii od tego czasu korzystam z ich usług. Bardzo solidna firma, polecam.

Gość mayaaaa

Jak wyjechałam 3 lata temu i z perspektywy czasu to nie żałuję decyzji. Co do przewoźnika, to jechałam z firmą Holub Travel  z Torunia. www.holub-travel.pl . Przeszukałam sporo firm w okolicy, ale ta miała najlepsze opinie i bardzo konkurencyjną cenę. Co do transportu to bez zastrzeżeń. Nie była to oczywiście biznes klasa, ale wystarczająco komfortowo jak za te pieniądze.