Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu wygląd tak się liczy w zwykłych relacjach z ludźmi?

Polecane posty

Gość gość

Czyli nie damsko-męskich. Ludzie ogólnie preferują ludzi ładnych, są dla nich milsi etc. No to co, bardziej się ceni tych, co swoim wyglądem wabią potencjalnego partnera seksualnego? Dlaczego tak jest?

Gość gość
a ty bardziej lubisz koty i psy czy pajaki i muchy ?

Gość gość
Bo przyjemniej sie na nich patrzy - a wiec przyjemniej sie z nimi obcuje. Chodzi tu nie tyle o piekne twarze i ciala lecz o ogolne zadbanie, schludnosc, ulozone wlosy, i mily wyraz twarzy.

Gość gość
penis do intelektu i dobrego serca nie staje

Gość gość
No, ale wiadomo co się woli,ja tylko pytam DLACZEGO. W relacjach damsko-męskich każdy element urody można wytłumaczyć (długie nogi - dojrzałość seksualna, pełne wargi - podobno kojarzą się z .. wargami sromowymi, gęste włosy oznaka zdrowia etc), a w relacjach z ludźmi?

Gość gość
Jaki penis? Ja mówię o PRZYJAŹNIACH, z ludźmi tej samej płci, o podejściu obcych ludzi do ładnej sprzedawczyni etc, ludzie są skłonni bardziej zawierzać ładnym ludziom etc. Czy wy w ogóle umiecie czytać ze zrozumieniem, czy nie bardzo?

Gość gość
Tak już jest.

Gość gość
Normalnie tak jak wolisz ladny kwiatek od zdechlego kwiatka. Nie widze tu nic do rozumienia. Ty tez tak robisz ze wolisz miec ladne kolezanki niz brzydactwa.

Gość gość
dlaczego wole,zeby siedział obok mnie człowiek z umytymi, schludnymi włosami ,a nie tłustymi strakami ? no kużwa nie wiem dlaczego :P

Gość gość
No dziwne jakies zjawisko max, bo przeciez ten z tlustymi wlosami moze miec lepsze Serce, a Ty sie przesiadasz... Ehh jaki ten swiat niesprawiedliwy hehe

Gość gość
może mieć, ale życie pokazuje że nie mają dobrego serca, a w internecie brzydale pokazują swoją prawdziwą naturę

Gość gość
Tłuste włosy to kwestia higieny, nie urody.. URODA TO RYSY TWARZY głównie, o tym mówię. A ich nie zmienisz

Gość gość
no może mieć . I ja sie o tym nie dowiem (i wielu innych) bo głupek lubi śmierdzieć i wszyscy od niego uciekają

Gość gość
Ale w kwestii odbioru wlasnie zadbanie ma wieksze znaczenie niz rysy twarzy. Kiedys bylo takie badanie. Ta sama ladna mloda dziewczyna byla ubrana po chlopsku na sportowo I Prosila przypadkowych ludzi o pomoc z walizka. Nie chcieli , nie mieli czasu. Innym razem zalozyla spodniczke , obcasy, ladnie sie uczesala i ludzie pomagali jej bardzo chetnie.

Gość gość
rysy -srysy naprawde rzadko sie zdaża zeby ktos odstraszał rysami z wygladem można cuda wianki robić i nie mam tu nawet operacji plastycznych na mysli