Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jednak faceci zwłaszcza ci do 25 roku życia są okropni

Polecane posty

Gość gość
Chodzi mi o dziewczyny, które widuje się na ulicach: w balerinkach/ szpilkach, rurkach, obcisłych bluzeczkach, króciutkich kurteczkach, mini spódniczkach. Ja tak nie lubię chodzić ubrana...

Gość gość
Chodzę ubrana tak, jak mi się podoba. Podoba mi się punkowy styl, jako że słucham takiej muzyki, ale spokojnie, nie mam żadnego irokeza, raczej przemycam drobne elementy.

Gość gość
Tak dużo dziewczyn znowu nie chodzi w miniówkach. A czy balerinki i rurki są jakieś bardziej seksowne? Takie tam typowe obuwie i spodnie. Albo czy rockowa dziewczyna (czy tam jaki masz styl) jak ty nie może założyć krótkiej kurtki?

Gość gość
Mnie się takie kurteczki nie podobają.

Gość gość
Nie lubię. Nie chciałabym być postrzegana przez taki pryzmat.

Gość gość
Seksualności.

Jesteś kobieta nie podoba Ci się to że możesz być pożądaną. Przecież to nic złego. nie miałem na myśli nic wulgarnego tylko coś delikatnego by pokazać swoją kobiecą cześć natury i to że możesz być atrakcyjna dla siebie

Gość gość
Mam z tym problem. Podświadomie chciałabym być pociągająca, ale boję się zarazem, że mężczyźni będą widzieć tylko moje ciało.

Gość gość
Może i tak, ale w moim wieku dużo facetów skupia się raczej na ciele dziewczyny, inne walory pomijając.

Od cielesności się zaczyna poznawanie. Wygląd dużo mówi o człowieku i nie udawać że pożądanie namiętność nie są istotne

Gość gość
Czy chłopaki czy faceci przepadają za seksownymi laskami, a już zwłaszcza w takim wieku. Masz pretensje do słońca że świeci :) Ty sobie żyjesz jakimiś średniowiecznymi ideałami, a tu życie dzwoni. Halo! :)

Gość gość
"Podświadomie chciałabym być pociągająca, ale boję się zarazem, że mężczyźni będą widzieć tylko moje ciało. " Zależy kogo chcesz sobą zainteresować. Kobieta o wysokiej pozycji społecznej nie będzie ubierała się skąpo, ponieważ doskonale zna swoją wartość. Nie musi eksponować ciała by zainteresować sobą faceta. Wygląd bardzo dużo mówi o człowieku, a zwłaszcza o paniach, które na siebie wkładają jak najmniej ubrań. Radziłbym zapomnieć o trendach mody, ponieważ one są ślepe. Ma być minimalistycznie, przede wszystkim z klasą. " Podoba mi się punkowy styl" - z tego też można zrobić coś fajnego, tylko to ma być kobiece.

Gość gość
Celuj w starszych, ja mam 26 i nie poniżam się do swojego rocznika i dla mlodszych tym bardziej nie. Jak ładny to w sam raz na 1 raz a i patrze czy mnie nie fotografuje

Gość gość
Bo chłopaki w tym wieku musza roochać dziewyczno !!!! I to nie jedną do końca życiatylko co sobota inną. Zrozum Odezwał siębrzydki HAHAHA