Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam 24 lata i nie potrafie ułożyć sobie życia uczuciowego

Polecane posty

Gość gość

Albo jestem sama, albo jestem z kimś i nieszczęśliwa. Dlaczego tak jest ? Chciałabym się zakochać i założyć rodzinę, mieć fajnego męża. Czy to tak wiele ?

Gość gość
tak to tak wiele, jesteś wybiórcza. Masz kogoś, kto CIę kocha a pewnie wymyślasz problemy. Teraz to Taki siksy jak Wy, chcecie mieć mężów z katalogów i najlepiej jakby 30 tys na msc zarabiali.

Gość gość
zaczniesz sie martwic okolo 30tki, co to jest 24 lata?

Gość gość
gość 02.06.2014 nie nazwyaj mnie tak , wcale nie jestem wybiorcza . Chcialabym zeby facet byl sympatyczny i wierny jedynie, to jest najwazniejsze dal mnie.

Gość gość
Też mam 24. Mam nieudany związek 4-letni za sobą, więc wiem co czujesz. Najgorsze jest to, że nie potrafię przestać o nim myśleć, a naprawdę było źle, po prostu mieliśmy inne spojrzenie na przyszłość. I boje się, że sobie nie ułoże, bo tylko jego mam w głowie

Gość gość
do gościa wyżej - nieważne czy 24, czy 30, jeśli wszystko się ciagle psuje i ma sie co rusz nieudane zwiazki, to jest jednak przygnębiające. Ja mam niby tylko 26 lat, ale zostawił mnie ostatnio narzeczony i po prostu wiem, ze nie ułoze sobie zycia, przynajmniej przez kilka następnych lat...

Gość gość
Dlatego chyba związki to są tylko na maks 6 lat.

Gość gość
Zazdroszczę ludziom, którzy znajdują sobie kogos "na cale zycie" i są razem szczęśliwi. Autorko, jestem w Twoim wieku. Mam dwa nieudane zwiazki, ostatnio nawet juz mieliśmy zamieszkać z chłopakiem, ale stwierdził, że to nie to. Dwa razy złamane serce, dwa razy porzucona. Zadaje sobie pytanie"co ze mną nie tak?"i nie wiem...