Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwna sprawa...

Polecane posty

Gość gość

Hej! Ostatnio mam taki mały problem! Mam mnóstwo objawów depresji (głównie te, związane z tym, że nic mi się nie chce, spadek energii i takie tam) ale z drugiej str nerwica (stres, napady złości [a niby wszystko obojętne] i różne takie). Nie wiem... one są sprzeczne! Jak wszystko obojętne i na nic nie mam siły, to dlaczego cały czas wybucham, stresuje mnie.. prawie wszystko! I jeszcze jedna sprzeczność : kocham być w centrum uwagi, muszą o mnie mówić i na mnie patrzeć, i takie tam.... z drugiej str niedocenianie siebie i nieśmiałość (od niedawna) czyli boję się, że ktoś się na mnie patrzy i myśli "jaka brzydka, jaka głupia, brzydkie włosy, to, tamto....i.t.d" ale chciałabym, żeby wszyscy zwracali na mnie uwagę... Przecież to sprzeczne! Albo chcę być w centrum uwagi, albo boję się ludzi i koniec! Lekarze nie mogą mnie określić, nie wiedzą, czy przypisać mi nerwicę czy depresję; chęć nieustannego bycia w centrum uwagi, czy zerową niepewność siebie.... ???

Gość gość
po prostu : rozdwojenie jaźni!!! -,-

Gość MleczkoKokosowe
NIE MOŻE MIEĆ ROZDWOJENIA JAŹNI! ;) Wiem, bo kiedyś się o tym uczyłam! Osoby z rozdwojeniem jaźni zazwyczaj nie wiedzą o istnieniu pozostałych jaźni!!! Eh... to jest wtedy jakaś wielka choroba psychiczna!

Gość kalineczek
ile lat? Pewnie coś typu "Problemy naszych rozpieszczonych szukających siebie nastolatek"

Gość 9876757689
niezanm sie

Gość julusss95
Borderline perosnality disorder. tez to mam, objawy te same:)

Gość gość
:D

Dokładnie, jakieś zaburzenie z pogranicza osobowości.. ew. Wiek dorastania :D Swoją drogą jest też coś takiego jak nerwica depresyjna..