Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój narzeczony jest niższy

Polecane posty

Gość gość

mój narzeczony jest niższy zaczeliśmy ze sobą być jak miałam 16 lat wtedy byliśmy równi to jest nie duża różnica ale ja ją widze a coraz bardziej mi to przeszkadza ale bardzo go kocham nie wyobrażam sobie życia bez niego jesteśmy razem już 8 lat planujemy ślub a ja cały czas mam wątpliwości jak to wygląda

Gość gość
odpuść sobie. ja miałam 17 on 19 byliśmy równi bo 3 latach on już był niższy bo ja urosłam jeszcze 4cm a on nic. O ubraniu obcasów nie było mowy, wyglądało to komicznie. Wszyscy za plecami obgadywali. Lepiej zakończ to poki mozesz poki nie bylo ślubu, dobrze radzę

Gość gość
i zostawiłaś go tylko dlatego że był niższy czy był jeszcze jakiś powód?

Gość gość
Miedzy nami jest 8 cm roznicy. W teorii. Ma fryzure, jak zalozy szpile to optycznie roznica jest kolosalna. Przyzwyczailem sie. Jej milosc, ktora mi codziennie okazuje niweluje wszystko. Tyle chcialem powiedziec.

Gość gość
i to ona jest od ciebie wyższa?

nie czytaj tutejszych wywodów na temet cudzych preferencji wzrostowych, ponieważ one wpływają na twoje podejście do tej sprawy bardziej niż myślisz.

Gość gość
Serio jesteś taka płytka i głupia ze w jednym zdaniu potrafisz powiedzieć, z e go kochasz i ze wzrost jest problemem? Czxy to prowo?