Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dawno nie było tu tematu o płaskich deskach i chłopięcych figurach, obrzydliwych

Polecane posty

Gość gość

:D

Gość gość
Pochowały się.

Gość gość
A ty co? Pewnie obrońca pingwinów :D

Gość gość
Najlepsze są takie pomiędzy, ale bliżej tych chłopięcych bo jak baba wygląda jak Ewa z dawnych rycin to tak jakby ideałem były dzisiejsze grubaski, typy estrogenowe .

Gość gość
Nie macie nic do powiedzenia, serio? :D

Gość gość
Ja tam wolę laskę z push upem niż melony i biodrach jak po zbombardowaniu.

Gość gość
Ja mam typowo kobiecą figurę i zawsze się jej wstydziłam. Na Wf biegałam inaczej niż te szczuplutkie dziewczęta i jak pamiętam nigdy nie mogłam wcisnąć biodrówek bo jestem za szeroka w biodrach.

Gość gość
Push upy są dla nastolatek

Gość gość
Push up dla nastolatek? :D Ostatnio widziałam reklamę Intimissima (najnowsza reklama) i push up dla każdej kobiety :). Lepiej mieć mniej ciała niż za dużo , wtedy na starość lub po porodzie nie zwisają dupska, udziska i cyce. Moja znajoma zawsze miała figurę modelki, aż pozazdrościć i po porodzie nadal wygląda elegancko a wręćz troszkę biust jej podskoczył i teraz jest super, uda zgrabne i twarde, wysoka dziewczyna.

Gość gość
Moja jak się wygnie to dupcia jak szprycha . Nie wyobrażam sobie biodrzastej d**y bo Takie wyglądają jakby były stworzone tylko do porodów.

Gość gość
O to to ;D "Z tyłu deska z przodu deska a na imię ma Tereska" Oczywiście to takie powiedzenie, nie obrażając żadnej Tereski ;d A wiecie co mnie denerwuje ? Jak laski chude jak szczepy robią foty swoich "brzusi" lub "nóżek" i jak piszą pod zdjęciem:" Ale grubas" na swój brzuch lub na nogi "Parówy" !!! Dziewczyny ogarnijcie się ! Nie wiem piszecie to aby inni w komentarzach wam pisali : "Chudzinka" albo inne pierdoły tego typu ? Ja tego nie rozumiem , jedno wiem żal mi was....

Gość gość
każdy wieloryb tak mówi :D

Gość gość
a jak myślicie ile według was ma być minimum w obwodzie bioder i ud żeby uznać figurę za "kobiece kształty"? ciekawi mnie to

Gość gość
mam rozmiar B65, w tali szczupła, a w biodrach szeroka i właśnie nie wiem czy jestem chłopczyca, albo deska czy nie moze mi ktoś powiedzieć jak myślicie?

Gość gość
A ze 120 cm pewnie, chyba że wysoka dziewucha, to 150.

Gość gość
Ja nie rozumiem...Laska ma cycki , ma biodra jest prawdziwą z krwi i kości babką ..i co źle bo gruba.Nie ma cycków, d**y też źle to jak ma być wreszcie kobieta !?

Gość gość
120 to szafa jakas