Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wyglad krocza po ciazy i porodzie

Polecane posty

Gość gość

Czy moglybyscie mi powiedziec jak wygladaja wasze narzady plciowe po porodzie?Chodzi mi o kilka miesiecy po ak juz sie wszystko wygoilo.Czy jest widoczna blizna,czy wejscie do pochwy jest szersze i czy wargi sromowe sa wiotkie.Moje krocze kilka miesiecy po wyglada okropnie.szersze,widoczna blizna po cieciu i wargi sa jakby wieksze albo wiotke.Odczuwam jeszcze bol przy stosunku przez ocieranie.Straszne to jest.

Gość gośćhfhjawfk
a jak ma wygladac, jak przecisnalo sie dziecko z glowa wielkosci malego arbuza?... juz tak zostanie, chyba ze sobie zafundujesz operacje plastyczna, po kazdym nastepnym porodzie naturalnym bedzie gorzej. Ja po pierwszym bylam dziwnie waska w kroczu, ale po paru latach zaszycie rozeszlo sie I pobolewalo, a w srodku bylam szeroka... Po drugiem porodzie naturalnym moje krocze jest wielkie jak wiadro I wypadla mi przednia sciana pochwy... Masakra...

Gość gość
a ja planuje jeszcze jedno dziecko.To straszne ze my kobiety dajac nowe zycie tak za to placimy.Plastyki krocza powinny byc darmowe dla kazdej rodzacej kobiety.

Gość gość
ja miałam cc, a i tak wydaje mi się, że wargi się jakoś powiększyły, samo wejście bez zmian, wąskie jak wcześniej, ale te wargi i te zewnętrzne i te mniejsze, takie tłuste c****o się zrobiło ;)

Gość gość
Ja po pierwszym porodzie jestem tam zdecydowanie szersza, pękłam trochę, ale blizny nie widać było dopiero po kilku latach, wejście do pochwy jest większe i nic już tego nie zmieni. Teraz czeka mnie drugi poród i już się boję

Gość gość
Witam Was moje drogie! Jeżeli miałybyście ochotę poczytać o wszystkim co nas, kobiet dotyczy - problemach kobiecych, ciąży porodzie i naszych dzieciach zapraszam na http://dumnamama.pl Jest to portal, który współtworzony jest z Wami - kobietami abyście mogły czytać to, co Was interesuje! Serdecznie zapraszam i życzę dużo, dużo zdrówka! :)

Gość gość
mam dwa porody za soba I zadnych problemow.

Gość gość
Skoro wiesz jak wyglądasz po porodzie to na sranie się pytasz innych, myślisz że jesteś jakaś szczególna, dziwoląg? :D

Gość gość
Nikt i tak nie uwierzy (już to kiedyś na tym forum przerabiałam), ale u mnie pochwa jest wąska jak kiedyś. Moje Dziecko było bardzo proporcjonalne, nie miało ogromnej głowy, bardzo szybko się urodziła (5 minut i była już na świecie). Mąż jest zachwycony. Oboj***ardzo się baliśmy jak to będzie, ale na szczęście wszystko jest cudownie.

Gość gość
pytam sie bo chce sie dowiedzec czy tylko ja jestem z tym problemem.

Gość gość
mi tez wychodzi przednia ściana pochwy ale lekko,marze o 2 dziecku ale nie wiem co z tego bedzie

Gość gość
cipunia po poroduniu jest ciaśniejsza jak przed a i orgaźmiki superowcie i nasze bobo słodziaszne