Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ukryta prawda

Kogo bardziej baliście się w dzieciństwie BAJKI

Polecane posty

tak lunialam i pamietam cos jeszcze,ze jakas paskudna wiedzma chciala sie z nim zenic(powiedziala zenic,zamiast wyjsc za maz)a on uciekal przed nia,bo za sie za super przystojneg uwazal:D

To była hogata albo chlorinda, jedna z nich. Zawsze zastanawiałam się skąd się brały smerfy. Wiem że smerfetkę stworzył Gargamel, Sasetka: Natt, Gapik i Złośnik za pomocą zaklęcia Gargamela. Smerfiki odmłodziły się za pomocą ojca czasu, były dorosłymi smerfami, smerfuś został przyniesiony przez bociana ale skąd się wzieły smerfy i niania (najstarsza baba wśród smerfów).

nie,smerfetka chyba pojawila sie w wiosce smerfow jako zla smerficzka,to gargamel ja stworzyl,ale papa smerf zaklecie zrobil i stala sie dobra.

Gość gość
smerficzka hahaha

Przecież o tym pisałam. Pojawiła się w 1 odcinku i miała zniszczyć smerfy... Gargamel ją stworzył, potem smerfiki wyczarowały sasetkę ale skąd wzięła się niania?

no ten chuj gargamel i dla mnie po nocach sie snil ale smerfy zawsze ogladalam. a i rozowa pantera. przerazala mnie ta muzyka to bylo chore.

Ale ciekawiło mnie skąd te smerfy się brały. Ja myślę że gdzieś koło dobczyc-myślenic jest również wioska gdzie mieszkają smerfy.

Gość gość
rodziny gorgów bałam się najbardziej , chociaż muppety uwielbiam do dzisiaj. Ale jako kilku latka gorgami byłam przerażona