Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nudny seks

Polecane posty

Gość gość

Moj facet lubi tylko klasycznie. NUDYY. Jak chciałam mu zrobić loda to stwierdził, że to obrzydliwe. :///

Gość gosia1285
A jak ze sobą długo jesteście? Jak się kochacie.. w jakich pozycjach.. Spróbuj mu jakoś zasugerować , że jest nudno..

Gość gość
Jesteśmy razem od pół roku. Kochamy się tylko na misjonarza. I tylko on jest do góry. Jak ja siadam na niego to on nie może dojść i widzę, że mu się nie podoba ta pozycja. Na stojąco to samo.. nie dochodzi i "opada". A jak leży na mnie trzyma mnie za nogi patrzy na mnie i wszystko gra. W czasie gry wstępnej też nie pozwala się dotykać. Do tej pory było mi dobrze ale już powoli mi się to nudzi. Boję się go urazić.

Gość gość
W ogóle on jakoś tak wszystko oficjalnie jakby to był jakiś rytuał a ja chciałabym żeby było bardziej spontaniczne i ostre. Np żeby w czasie gotowania porwał mnie na stół i zrobił hałas :)

Gość gość
jezeli mu teraz nie powiesz zasugerujesz cale zycie bo zakladam , ze masz jakies plany z nim zwiazane.. mozesz miec nudny seks.. co bd skutkowalo tym , ze w koncu sobie znajdziesz kogos kto cie zaspokoii w roznych pozycjach.. i bedzie koniec waszego zwiazku..

Gość gość
A co mam zrobić, żeby mu było dobrze siedząc na nim (na jeźdźca). Z wcześniejszym partnerem nie miałam takich problemów robiliśmy to na wszystkie sposoby i zawsze był zadowolony. A tego udało mi się po długich rozmowach nakłonić i nie daje rady. Pierwsze pare sekund dobrze a później koniec erekcji. Musi sobie pomóc ręką itd.. A w normalnej pozycji stoi jak szalony. Myślę gdzie tu problem

Gość gość
ale na jezdzca powinien widzi cie cala i patrzy na twoje cycki jak sie ruszaja. moze nie lubi być zdominowany.. typ konserwatysty.. on zarabia ty w kuchni .. szybkie bzykanko na misjonarza

Gość gość
już nawet miałam wątpliwości czy go podniecam ale mówił, że bardzo. Zresztą ochotę to on ma ... ale ja już zapomniałam jak to jest mieć taki dziki seks.

Gość gość
A co ze stołem itp, wtedy ja leże a on "działa" a tak też nie wychodzi. Już myślałam że z moją pochwą jest coś nie tak że jestem za wilgotna i nie ma tarcia albo coś, ale jak się pytałam czy zawsze mnie czuje to też powiedział że TAK.

Gość gość
moze nie potrafi inaczej.. ja np lubie tylko na jezdzca.. nie lubie na misjonarska.. lubie od tylu.. a powiedz mu zeby strzelil ci minete.. ciekawe jak zareaguje?

Gość gość
Z minetą to on sam mi zaproponował kiedyś gdy go podpytywałam na co miałby ochotę. Nawet go zaciągnęłam do wanny żeby było nam łatwiej. A on zrobił palcówkę i koniec. Ja mu nawet już zaczełam głowe przyciskać dając jasno do zrozumienia czego chce a on wyszedł z wanny itd. Później dokończyliśmy w łóżku jak zawsze...

Gość gość
Może go przycisnąć do ściany ściągnąć spodnie i na siłę wziąść w obroty ? Czy to już podejdzie pod molestowanie :) ? Ja chyba jestem niewyżyta ..

Gość gość
Naucz go po kroku.. może boi się. nie umie inaczej i tyle.. ale , ze nie chce zebys mu loda zrobila to nie rozumiem kazdy facet tego chce.. brzydzi sie ze ty mu robisz loda a nie brzydzi sie , ze on tobie robi..

Gość gość
W tym problem ,że jeszcze nic nie zrobił... Powiedział mi kiedyś, że na wszystko przyjdzie czas itd. A ja się boję ,że to się niedługo stanie taki temat tabu, że czas na to nigdy nie przyjdzie. Jak mu w wannie zrobiłam dobrze ręką to stwierdził, że "zachowujemy się jak dzieci" a ja na to "słucham ..?!" A on : "nic, żartowałem" ale coś mi się wydaje, że to nie był żart

Gość gość
To zróbicie sobie przerwe z seksem.. może jak się napali to wtedy bd chciał spróbować czegoś innego. . cos innego albo nic ;P

Gość gość
A jak powiem że mam ochotę go zdradzić?

Gość gość
W ogóle jak powiem że robimy przerwę to pewnie pójdzie sobie zwali i tyle z tego będę miała ...

Gość gość
Powiem Ci ,że terapia wstrząsowa.. ale wtedy po prostu może cie rzucic albo zmądrzeć i czegoś się nauczyć. Bez jaj mając Cie obok siebie on pojdzie i bd trzepal.. bez sensu