Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

podróże

Polecane posty

Gość gość

Szukam osób, które kochają podróże

Gość gość
jestem:-)

Gość gość
Super, bo ja uwielbiam, tylko nie mam z kim :)

Gość gość
ja też jestem

Gość gość
jak temat "chwyci" to się zaloguję :)

Gość gość
ja mam z kim, tylko z czasem bywa kiepsko. Praca...jak nie noja to meza...

Gość gość
*moja:-)

Gość gość
No własnie, mój mąż nie może

Gość gość
to znaczy byliśmy, ale tylko w tym roku 2 razy po tygodniu

Gość gość
ja również bylem 2 lata temu xD W sumie do podróży to polecam to biuro http://www.exoticadventure.pl/ ja zniego orzystam i jestem bardzo zadowolony ^^

Gość gość
nie znam i nigdy nie korzystałam z biura opisywanego wyżej. Już kilka razy leciałam na wczasy nad Morze Śródziemne z biurem podróży Cortina http://www.cortina.com.pl . Oni mają atrakcyjne oferty wycieczek. Istnieją od ponad 22 lat na rynku i mam do nich zaufanie. Byłam z nimi już w Chorwacji i we Włoszech. Bardzo byłam zadowolona ze wspór pacy z biurem, przestępnej ceny za podróże oraz za piękne wczasy. Chorwacja to miejsce idealne dla romantyków, Włochy, a konkretnie Rzym to miejsce w sam raz dla wielbicieli kultury, sztuki oraz nieprzeciętnej kuchni.

Gość gość
Myślałam, że to "prawdziwy" wątek a tu zonk..sępy się zleciały reklamować swoje biura, na krzywy ryj Żegnam

Gość Wejherowo1
Uwielbiam podróżować! Moją osobistą inspiracją do podróżowania jest chęć odkrycia nowych miejsc. Taką magiczną miejscowością dla mnie okazało się Wejherowo. Godzina drogi od morza, piękna architektura i przepyszna kaszubska kuchnia czynią Wejherowo wyjątkowym miejscem - godnym polecania i obowiązkowym do zwiedzania. Więcej na www.turystyka.wejherowo.pl

Gość Monika Lewiak

Wczoraj latam sobie po internecie trafiłam na super bloga dla miłośników podróżowania tarnogorska-rodzinka.pl, Ci ludzie naprawdę są pełni pasji i wiedzy . Super temat warty uwagi.

Miejsca jakie odwiedziłam:

Bułgaria- za dzieciaka, więc mało pamiętam
Francja- bardzo dawno temu, jako dzieciak, ale dużo pamiętam z tego wyjazdu i strasznie mi się podobało
Niemcy- parokrotnie, między innymi przy okazji wymian, więc byłam z moją drużyną na zawodach. Drogo tam jak cholera, ale samochody na ulicach jakie można zobaczyć to cud miód ;d
Włochy- również parokrotnie. Moje wrażenia są takie, że jest tam o wiele niebezpieczniej niż w jakiś krajach mało rozwiniętych  Najbardziej zapamiętałam i tak pary homo na ulicach nie obnoszące się z niczym 😜 A najbardziej podobał mi się park rozrywki Mirabilandia, no i oczywiście zabytki Rzymu
Czechy- również przy okazji wymiany byłam z drużyną na zawodach. Później jeszcze raz przejazdem zwiedzałam Pragę. Cudowne miasto.
Słowacja- jeden obóz sportowy plus parę wyjazdów na własną rękę. Wiadomo- niedaleko do granicy, kawałek do ich znanych parków termalnych. Generalnie Czechy i Słowacja są krajami bardzo podobnymi do naszego.

Z polskich miast najbardziej podobało mi sie w Krakowie, świetna miejscowość, bardzo wiele ciekawych zabytków, które sa warte odwiedzenia. Jakbyście chcieli się tam wybrać, polecam zerknać sobie na strone Accor:

https://www.accorhotels.com/polska/thematic/krakow-hotele-blisko-rynku.pl.shtml

Dobrze tam zabukowac sobie hotel. 

Gość Mela Dekańczyk

Lubicie podróżować a nie macie już koncepcji gdzie się wybrać dalej zgodnie z waszym portfelem, też miałam taką rozterkęmachinesporebski.pl podróżuję w oparciu o ich doświadczenie .  

Gość Daria

Bardzo lubię podróżować, zwłaszcza w egzotyczne miejsca i na trochę dłużej. Podzielę się z Wami moim ostatnim odkryciem, którym są... ręczniki z mikrofibry! Aż się zastanawiam, jak mogłam bez nich wcześniej funkcjonować :) Swoje nabyłam w sklepie https://malokasklep.pl/kategoria-produktu/reczniki-z-mikrofibry/ i są naprawdę doskonałej jakości. Polecam!

Gość Ula

Ja kocham, ja kocham podróże :) W tym roku byłam w Egipcie i Grecji, oba wjazdy załatwiałam przez Itakę. Było super, ciężko zdecydować, który wyjazd był lepszy :P

Gość Ala

Ula, też byłam z Itaki w Grecji, gdzie byłaś dokładnie? kiedy? 🙂

Gość Ula

@Ala byłam w na Krecie, pierwszy hotel jak się jechało autobusem Itaki z lotniska, byliśmy w drugiej połowie lipca

Gość Ala

@Ula ale numer! my też na Krecie, tylko wysiadaliśmy w przed ostatnim hotelu, widziałam ten wasz w katalogu Itaki, piękny!

Gość Ala

@Ula ale numer! my też na Krecie, tylko wysiadaliśmy w przed ostatnim hotelu, widziałam ten wasz w katalogu Itaki, piękny!

To świetnie się składa, bo ja też kocham podróże. Ostatnio zafundowałam sobie z mężem podróż morską  do Australii.  https://morskie.pl/ Świetne biuro, polecam! Zorganizowali nam wycieczkę marzeń. Przede wszystkim pomogli dobrać atrakcje tak, żebyśmy nie nudzili się w żaden dzień. Do tego dopasowali nam pakiet do naszych oczekiwań i potrzeb. Wygodne pokoje na jachcie, w pełni wyposażone, cudowni animatorzy. Mnóstwo rozrywek,. Sama wycieczka - kosmos. Widzieliśmy przepiękne miejsca, zahaczaliśmy o ląd, zwiedzaliśmy naprawdę dużo zakątków. Jeśli chcecie przeżyć prawdziwą podróż życia i marzeń, koniecznie sprawdźcie ofertę tego biura

Gość Martynka

Moim marzeniem był rejs statkiem, który zrealizowałam w ubiegłym roku z travelinc, obecnie marzy mi się wypad do Dubaju 🙂