Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie w kompie jest funkcja wyłączania deszczu, bo nie mogę znaleźć

Polecane posty

Gość gość

a tak mnie rozstraja ten zalew na zewnątrz i pioruny

Gość gość
nie wiem ale wiem gdzie jest funkcja wlaczania sztucznej mgly

Musisz najpierw podać parametry techniczne sprzętu, system operacyjny z kluczem licencyjnym oraz szerokość i długość geograficzną, a także wysokość nad poziomem morza.

Gość gość
Rzućcie link do jakiegoś programu, który automatycznie wykrywa ustawienia komputera, szerokości i wysokości, bo ja bym sobie chętnie włączyła jakąś burze, burze są ładne!

Ja mam taki wielofunkcyjny; do wywoływania deszczu i ładnej pogody w jednym. Ale się nie podzielę, bo jak wszyscy zaczną z niego korzystać równocześnie, to nie wiadomo, jaki kataklizm to wywoła.

Gość gość
Facet wszedł do swojej ulubionej eleganckiej restauracji i ledwo usiadł przy stole, gdy zauważył piękną kobietę siedzącą stolik obok, całkiem samą. Zawołał kelnera i zamówił najdroższą butelkę Merlota, którą kazał dać tej kobiecie - myśląc oczywiście, że ona zgodzi się na to i będzie jego. Kelner wziął butelkę i podał kobiecie mówiąc, że to od dżentelmena obok. Kobieta popatrzyła na wino i postanowiła przesłać notkę facetowi... "Żebym przyjęła tę butelkę, musisz mieć Mercedesa w garażu, milion dolców w banku i siedem cali w majtkach." Facet po przeczytaniu notki postanowił odpisać. "Dla twojej wiadomości - posiadam Ferrari Testarossa, BMW 750 i Mercedesa 600 S w garażu, ponad dwadzieścia milionów dolarów w banku, ale nawet dla tak pięknej kobiety jak ty, nie obetnę sobie trzech cali. Oddawaj wino!

Gość gość
w Twoim prywatnym kompie nie ma takiej funkcji, ty pusty łbie. To w warszawie w centrum meteorologologicznym mają komputery, które regulują pogodę. co za głupki siedzą na tym forum, ja nie mogę. facepalm.

Gość gość
te ciule psują tam pogodę gdzie na nich nie głosowali

Gość gość
Wchodzi facet do sklepu zoologicznego i mówi: - Chciałbym kupić tego żółwia z wystawy, który stepuje. - Stepujący żółw?! O ku**a! Zapomniałem wyłączyć grzałki do piasku!