Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ukryta prawda

Mam poważne problemy rodzinne

Polecane posty

Życie z moimi rodzicami to czyste zło. Ciągle awantury, kłótnie, wypominanie, upokorzenia, nigdy nie wiadomo o co awantura. Jestem już zmęczona tym wszystkim. Rodzina Ojca: To jego rodzeństwo każde miało innego ojca, awantury i bijatyki. Rodzina matki: Alkohol, awantury i bijatyki w domu. Nie mam już na to sił, nie wiem co robić. Matka zwyzywała mnie od cip i k**ew jak nie zdałam matury i egzaminu zawodowego, dlaczego tak jest. W podstawówce i gimnazjum też byłam szykanowana oraz trochę w technikum. Nie wiem już jak ten problem rozwiązać, jestem trochę załamana tym wszystkim.

Gość gość
Światła na skrzyżowaniu. Stoi Łada Kalina a obok Ferrari F50. Kierowca Łady odkręca szybę i pokazuje kierowcy Ferrari żeby zrobił to samo. Kierowca Ferrari opuszcza szybę. Kierowa Łady się pyta: - Powiedz mi przyjacielu. Jak się sprawuje ten twój samochód? Dobry on chociaż, czy nie bardzo? Bo jak tak patrzę po ulicach, to jednak mało ludzi się decyduje żeby go kupić.

zwykła patologia, są pewne instytucje, które z tym walczą po odpowiednim zgłoszeniu :)