Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zazdrosc o ex chlopaka

Polecane posty

Gość gość

Witam, potrzebna jest mi Wasza pomoc. Zaczne od tego, ze mam 20 lat. Otoz od okolo pol roku jestem z cudowna dziewczyna, nigdy wczesniej nie bylem tak szczesliwy, niestety co pewien czas dopadaja mnie czarne mysli a'propos jej dawnego zwiazku. Byla przez dwa lata z chlopakiem, potem ja zranil i sie rozstali. Tez mialem pare dziewczyn, kazda z nich byla dziewica. I tu niestety pojawia sie moj wewnetrzny problem, nie moge sie oswoic z tym, ze moja ukochana miala kogos przede mna, poza tym dowiedzialem sie, ze pozowala mu do nagich zdjec. Wiem, ze nie ma w tym nic strasznego, co wiecej, takie cos jest normalne - byla zakochana. Lecz nie zwracam sie z prosba o wyjasnienie mi jej zachowania, ale o pomoc w zapomnieniu o tym, albo w zaakceptowaniu. Problem lezy we mnie, tego jestem pewien, ale za wszelka cene chcialbym sie go pozbyc :( Musze jeszcze dodac, ze pozowanie nago do zdjec uznaje za jeden z najwyzszych stopniow oddania. Nigdy nie prosilem o to nikogo, bo wiedzialek, ze to nie ta osoba. Wrecz blagam o pomoc :(

Gość gość
Jedzie baba autobusem i głośno puściła bąka. Zawstydzona odwraca się i mówi do pasażerów z tyłu: - A który to? Pasażerowie do niej: - A co pani ma dwie d**y?

Gość gość
Dziwnie poprawilo mi to humor :)

Gość gość
jej było z nim lepiej niż z tobą

Gość gość
Skończ z tym zakładaniem tematów zakompleksiony dewiancie.