Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 czarnacipka

Czarna cipka, co panowie na to

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Mi zawsze ma艂o :) Pisz co lubisz :) A tak w艂a艣ciwie to kim jeste艣 go艣ciu nieznany ?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 czarnacipka
no tak, zapomnialam, ze tu nie jestem zalogowana i ze trzeba dopisywac pseudo do kazdej wypowiedzi. A co do Ciebie, to tez nie wiem, czy jestes tym gosciem czy jakims gosciem, a chyba wole wiedziec co kto mowi. Co prawda jak to w interncie, obiecanki cacanki a glupiemu radosc, ale zawsze pseudonim jest bardziej realny niz "gosc".

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czarnacipka
@ gosc na buzi nie jestem czarna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie b臋d臋 zmy艣la艂 pseudo ale chyba wyczuwasz co i kiedy pisz臋. Ten go艣膰 chyba nie kuma o co kaman i pisze tu o czarnosk贸rych. Jestem tym go艣ciem o kt贸rym my艣lisz. Wiesz rozmarzy艂em si臋 gdy poczu艂em, 偶e te偶 by艣 si臋 ch臋tnie zabawi艂a i podda艂a moim pieszczot膮. Masz to co mi si臋 podoba i co tu wi臋cej. Jeste艣 na pewno w odpowiednim wieku by nie by艂o, 偶e latam za siksami :) Takie mi najbardziej pasuj膮 i wiedz膮 co jest grane.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czarnacipka
Chciala bym, zbys bral mnie od tyly na balkonie, gdzies wysoko nad miastem, patrzylabym z gory na tych wszystkich ludzi, nie swiadomych co sie dzieje nad ich glowami. A moze ktos zauwazyl by nas. Moze przygladal by sie jak rytmicznie poruszaja sie nasze ciala, jak dajesz mi rozkosz nie do opisania. Mogli by tylko sie przygladac jak nam jest dobrze....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wiesz, 偶e nie mia艂 bym nic przeciwko. Nieraz marzy艂em sobie by w taki spos贸b si臋 kocha膰 z kobiet膮. Od ty艂u Ty z wypi臋tym ty艂kiem oparta 艂okciami o balustrad臋 pomagasz mi si臋 w Ciebie wbija膰, a innym 艣linka leci. Syczysz z rozkoszy moja czarnulko :) Ty ju偶 dalej nie mog臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
milo sie czyta wasza rozmowe ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bo spotka艂o si臋 dwoje co co艣 czuj膮 i si臋 do siebie dopasowali. Jasne, 偶e tylko takim przyklasn膮膰. Mogli by si臋 w realu spotka膰, ale ... ? To od nich zale偶y. Ja by艂a bym za :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czarnacipka
a gdyby tak jeszcze powial zimny wiatr albo kropil deszcz... pieszczota nie do zniesienia dla naszych rozpalonych cial

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja bym tego nawet nie poczu艂 w tej ekstazie. Tw贸j zapach by mnie ca艂kowicie znieczuli艂, Twoja blisko艣膰 za艣lepi艂a nie widz臋 艣wiata czarnulko poza tym co robimy. Jaka jeste艣 gor膮ca w 艣rodku, jak ona mnie opina czuj臋 w 艣rodku ka偶dy Tw贸j nerw, a jeszcze od czasu do 艣ciskasz go swoimi mi臋艣niami. Jeste艣 cudowna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ale a co chozi
Ale o co chodzi 偶e czarna? taka zaro艣ni臋ta czy wargi czarne?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czarnacipka
jestem bardzo goraca, zaciskam na nim miesnie i pulsuje, rozpierasz mnie od srodka, piescisz.... brak mi tchu i nie moge sie toba nasycic....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja tak samo. Naprawd臋 mi si臋 z Tob膮 fajnie pisze. Nie wiem jak Ty ale kiedy by艣 stan臋艂a ko艂o mnie zrobi艂 bym to co pisa艂em. Ile masz ... :) Wiesz :) Ja jestem stary pryk :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
twojemu partnerowi nie przeszkadza twoja czarna cipka a ze prowadzisz takie rozmowy na necie mu tez nie przeszkadza?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czarnacipka
go艣膰 04.06.2014 gdyby moj partner troche bardziej o mnie dbal, to nie porwadzilabym takich rozmow, sam jest sobie winien. @ go艣膰 04.06.2014 Jestem dostatecznie pelnoletnia, nie martw sie o to, wieczorem podam Ci maila.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣ciu a co Ci do tego. Ja mam te偶 faceta kt贸ry mnie zaspokaja, a stary zawsze b臋dzie starym :) Zajmij si臋 sob膮 i daj ludziom spok贸j.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Masz racj臋. Podobasz mi si臋 coraz bardziej :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mam nadziej臋, 偶e popiszemy. Podkr臋ci艂a艣 mnie, 偶e nie wiem kobieto :) Niebawem si臋 odezw臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
pewnie nad tym jego preznym sprzetem "kryje sie" wielki bebech

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czarnacipka
t4k4cz4rn4@gmail.com

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Hej czarnulko widze ze jestes

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak tam moja c**eczka nadal mokra

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czarnacipka
oj mokra, a co u Ciebie? Jak srawy stoja?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moze na mail napisze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ty obrzydliwa zgnila cipo. A jeszcze bardziej oblesni sa ci co chca to lizac i ch*j wie co jeszcze. Leczcie sie albo znajdzcie sobie jakas dziwke w koncu a nie walicie na necie i to jeszcze pod jakas zgnilizne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Napisalem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czarnulka jak Ci dzisiaj idzie. Na tym balkonie by艂a艣 oj by艂a艣 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czarnacipka
Wybacz, ze dopiero teraz sie odzywam, ale myslalam o Tobie caly dzien. Trzy mega spotkania i wiadomosc dnia: projekt nad ktorym sleczalam ostatnie 3 tygodnie laduje w koszu, bo MTI zmienilo specyfikacje :S. Wrocilam do domu wsciekla jak osa, przebralam sie szybko i poszlam troszke pobiegac. Po 10tym kilometrze zlosc opadla, ruszylam wiec do domu na mala yoge na deser. Zgrzana i spocona wpadlam na ciebie w drzwiach. W mojej mocno wycietej koszulce do biegania i leginsach nie wiele jest do ukrycia. Material kleil sie do spoconego ciala. Oddychalam pelna piersia :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czarnacipka
chyba jednak Cie nie ma. znowu bede musiala sobie sama poradzic. Zbieram sie wiec za swoja yoge. Vinyasa flow, pare pieskow, chaturanga. Teraz jestem totalnie zen :) pare minut medytacji i ruszam pod prysznic. Powoli sie rozbieram, przygladam sie sobie w lustrze. Lubie swoje cialo. Tak dobrze je znam i lubie jego widok. Wchodze pod prysznic, kropelki wody odbijaja sie od mojet spoconej skury. Starannie myje moje dlugie wlosy, szorstka rekawica masuje cale cialo, moja skura jest delikatna, wrazliwa, kazde pociagniecie rekawicy to pieszczota. Poddaje sie tej pieszczocie rekawicy, kropelkom cieplej wody. Zdejmuje sluchawke prysznica i wkladam ja miedzy nogi. Zaciskam uda a strumien wody piesci moja cipke. Nic wiecej nie musze robic, rozkosz przychodzi sama. Z pomizdzy moich nog rozlewa sie na cale moje cialo....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To bylo bardzo mile. Teraz wycieram sie, smaruje kremikiem to i owo i cala pachnaca i rozowa ruszam na przeszukanie lodowy. Jestem jeszcze rozgrzana po prysznicu i marzne stojac gola przed otwarta lodowka. Mam gesia skorke na piersiach, moje ciemne sutki sa twarde. Prawa raczka wedruje do miski truskawek, lewa miedzy nogi. Moja cipka jest nadal bardzo mokra po zabawie z prysznicem i bardzo wrazliwa. Bawie sie tak soba jednym paluszkiem i zajadam pyszne slodkie truskawki.

Udost臋pnij ten post