Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wreszcie przeszłam na emeryture ufff 1740zł mi wyliczyli

Polecane posty

Gość gość

Nawet nie wiecie jaka to ulga, wreszcie wolna... ;)

Gość gość
To zenie sie z toba. Mi do emerytury jeszcze 13 lat a roboty niet.:-)

Gość gość
to masz szczęście :), ja mam przed sobą kilkanaście lat- chyba nic nie będzie się należało na emeryturze, jak tak dalej pójdzie, w naszym kochanym kraju :P 😭 a swoją drogą to 1740- uważasz, że chwyciłaś Pana Boga za nogi? jakaś jałmużna- nie sądzisz?

Gość gość
dużo

Gość gość
pewnie że jałmużna, jak dotąd zarabiałam ponad 3000zł a emerytury raptem połowa z tego :o ale i tak sie cieszę, bo jak pomyśle jaką emeryturę dostaną (o ile w ogóle dostaną) ci co zarabiają 1200-1500 to aż mi sie nie dobrze robi :o Także ciesze się z tych 1740, bo wielu nawet tysiąca nie ma

zazdroszczę... juz bym chciala iśc na wolne i miec czas na dzialeczkę, koty, ksiązki, balkon i całą resztę :)

Gość gość
no właśnie- MINIMALIZM- to cech**e Polaków! A ZUS- z naszych pieniędzy opływa w dostatki-

Gość gość
każdy sam powinien odkładać na emeryturę, bez żadnych filarów, bez zusów i ofe. Jak odłożysz to masz, jak nie to nie.

Gość gość
gość 03.06.2014 >>> a to pochwal się jak cie co noc w o***t posuwa tak dla odmiany stare prosie

Gość gość
"stara i glupia, kogo to obchodzi stara ruro i po co zakladasz o tym temat na forum? moj ojciec byl prokuratorem i ma 8 tys a się nie chwali tak jak ty durna stara babo smiech.gif" a twoja mamusia ile dostanie??????

Gość gośćcde
powiedz mi emerytko jak ty chcesz za to wyzyc? Tzn da sie ale dasz rade zejsc na tyle nizszy poziom zycia? Wystarczy Ci na rachunki i jedzenie? Z czegos musisz rezygnowac? Bo do tej pory mialas zagospodarowana pewnie wieksza czesc pieniedzy z wynagrodzenia a teraz tyle nie ma wiec jak sobie poradzisz?

Gość gośćcde
to jest jakies poyebane forum:O jak ktos chce podyskutowac, podpytac sie to nikt nie odpowiada ale jak wyzywaja,pluja to wszyscy aaa idzcie z tym glupim portalem:O

Gość gość
ten od prakuratora niech sie nie zesra wiadomo ze tu musi byc stary ubecki dziad :D

Gość gość
pewnie że komuch, a tak w zasadzie to pewnie zazdrość o te 1740 bo on nawet tyle nie ma, więc wymyślił tatusia prokuratora z 8tys emery... żenua :classic_cool:

Gość gość
gratulacje , nie którzy wcale nie dostaną bo pracują na czarno i nie psuć kobiecie radości dobiegła do mety , to niech się cieszy .

Gość gość
niezłe kokosy, zważywszy na to że połowa narodu haruje za 1200:o

Gość gość
w jakim wieku przeszłaś?