Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edytalessss

Wyjazd w Bieszczady

Polecane posty

Gość edytalessss

Witam, proszę o pomoc. Pierwszy raz chcemy wyjechać w Bieszczady. Kompletnie nie mamy rozeznania które miejsce wybrać. Wyjazd planujemy ja+mąż i 8 i 10 latek. Fajnie by było gdybyście polecili nam jakieś ładne miejsca z atrakcjami - niekoniecznie wspinaczka. Proszę o wskazówki. Z góry serdecznie dziękuję.

Gość gość
Połonina Wetlińska i Chatka Puchatka ;-)

Gość edytalesss
Dzięki-pomysł super do dyskusji z mężem. Lubię taki wyzwania.

Gość gość
Buahaha, Wetlińskka i wyzwanie. Koń by się uśmiał.

Gość gość
wyzwaniem moze byc Tarnica, trudne podejscie, bo po progach, stopniach skalnych, sa porecze, ale widzialam tam tez rodzicow z dziecmi, tylko najlepszy chlodny dzien na taka wyprawe ;-)

Gość gość
Wetlińska nie miała być jako wyzwanie, tylko łagodne podejście, czytaj ze zrozumieniem.

Gość zuzannaanna
Nigdy nie byłam w Bieszczadach. Czytałam o nich bardzo dużo na Znalazłam kilka ciekawych informacji, które wykorzystam w przyszłości:) Zrobiłam już sobie listę miejsc które chcę odwiedzić w przyszłym roku i pod koniec grudnia będę robiła rezerwacje:) W tym roku mam już zaklepane wakacje w Mielnie.

Gość gość
W Bieszczadach to raczej w lecie nie ma żadnych atrakcji

No co Ty mówisz, mnóstwo jest atrakcji w Bieszczadach, tylko trzeba wiedzieć, gdzie się wybrac. Ja polecam np. wycieczkę nad Jasło: http://www.mojebieszczady.edu.pl/wycieczka-na-jaslo.html . Piękne miejsce, naprawde można nacieszyć oczy widokami. W zeszłym roku tam bylismy i uważam, że to był jede n z najfajniejszych wyjazdów w całym moim życiu, więc szczerze polecam.

Gość gość
u nas często biwakujemy, może więc coś w tym stylu? Z dzieciakami także nie ma problemów, jeździmy cała rodzinką. Sprzęt turystyczny bez problemów można zakupić np tutaj - http://www.dbsport.pl/

Gość gość
Niekoniecznie wspinaczka! No,nie wiem co można robić w Bieszczadach jak nie chce się chodzić po górach,to może zostań w domu i idżcie na basen-będziesz mieć też atrakcje.Bieszczady to dziki zakątek PL