Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci zakochują się głównie w wyglądzie

Polecane posty

Gość gość

I nie pieprzcie mi o charakterze. To, co oni wymieniają w czym niby się zakochali - miła, dobra, uprzejma - to ma 3/4 kobiet :D. Oczywiście, że są faceci, którzy są bardziej nietypowi i doceniają pewne inne cechy charakteru, ale większości wystarcza, że kobta im się podoba i od razu ją idealizują (chyba, że ma odchyłowe cechy charakteru albo wyjątkowo wkurzające, ale i to niektórzy dostrzegają po czasie - po czym wyzywają kobiety od dziwek i histeryczek :)). Ale nie martwcie się. Ludzie mają różne gusta, możliwe, że komuś się spodobacie. Jeśli nie jesteście piękni, to może nie będą aż tak szaleńczo zakochani, ale da się i wtedy stworzyć związek. P.S Niektórzy faceci nie patrzą aż tak na urodę, tylko na to.. żeby po prostu uprawiać seks. Regularnie.

Gość gość
A jakby ich dziewczyna inaczej wyglądała, to nawet by na nią nie zwrócili uwagi, przecież to jest jasne. I docenianie'cech charakteru'? Jakie docenianie cech charakteru? To by od razu zniknęło, w większości przypadków. Zresztą wystarczy spojrzeć, co faceci robią, jak kobieta się postarzeje i jak je traktują. Albo jak zachoruje. Czytałam, że o wiele więcej facetów odchodzi wtedy od kobiety (no bo jak się nie budowało związku i budowało na fascynacji wyglądem wyłącznie, to wiadomo.. poza tym seksu nie moga uprawiać) niż kobiet.

Gość gość
Nie każdy taki jest. Owszem, wygląd jest istotny, ale niektórzy mają mózg i mój facet np. zwraca mi uwagę jak zaczynam przesadzać z obrabianiem komuś d**y np., Wiem, że są tacy, którzy w ogóle nie zwróciliby na to uwagi byle miała cycki i dobrze się prezentowała.

Gość gość
taa dlatego beka z tych co mowia ze wyglad to dodatek do charakteru :D

Gość gość
Musi się dobrze bzykać, w tedy można pomyśleć o reszcie.

Gość gość
Jeśli chcesz faceta, który będzie traktował cię przedmiotowo to tak, nie rozwijaj się intelektualnie i nie pracuj nad charakterem. Faceci z wyższej ligi patrzą na wszystko.

Gość gość
No to o tym napisałam, wyższa liga. Ale przeciętny,zwykły facet będzie patrzył na wygląd, i przez pryzmat wyglądu postrzegał także charakter.

Gość gość
zakochaują się w wyglądzie, ale jak później poznają i np. jest wredna i nie taka jaką by chciał, to olewają

Gość gość
Hehe, dobry żart. Oby tylko tragicznie głupia nie była.

Gość gość
my patrzymy na wygląd, wy na kasę, więc 1:1

Gość gość
przecież brzydkie i ładne mają podobne charaktery, więc logiczne że bierze się ładną

Gość gość
Nie każdy chce wredną, co można łatwo zauważyć. Po co facetowi użeranie się z takim gównem?

Gość gość
Jak poznalam faceta to mialam krotkie wlosy i nadwage 40kg wiec chyba raczej nie polecial na wyglad? :D

Gość gość
Ale najlepszy ubaw jest kiedy wybieramy brzydszą. Częstą mają coś w sobie fajniejszego niż ślicznotki. Mniej urodziwą jak się pozbawi kompleksów to jest to. Starają się, a laski to często kłody i tu wnętrze nie pomoże.

Gość gość
kłody, bo nie umiecie ich rozpalic, zapewnic poczucia bezpieczeństwa, i dbacie tylko o własne potrzeby. Dlaczego to tylko laska ma sie starać aby utrzymac fagasa przy sobie?

Gość gość
już "piękna" księżniczka się odezwała haha

Gość gość
Hehe, dokładnie królewna, spadaj.

Gość gość
Ani taka sobie z hoojowym charakterem, też odpada. Na frajerstwo nie ma taryfy ulgowej.

Gość gość
A tam nie prawda... Mnie czesto podrywają ale potem tracą zainteresowanie, nie wiem co takiego mam w sobie ... może mam do d**y charakter

Gość gość
To prawda

Gość gość
nie mógłbym uprawiać sexu z kobietą która mnie nie pociąga fizycznie, sorry, ale po prostu by mi nie stanął ..

Gość samotny romantyk II
Tak to prawda! My mężczyźni przede wszystkim celujemy w wygląd! Ale nie znaczy to, że wszyscy jesteśmy tacy sami. Są faceci, którzy chcą się zabawić i uciec, a są też tacy jak ja, którzy chcą wytrwać przy jednej dziewczynie do końca. Sytuacja wyjściowa dla kobiety jest zawsze taka sama - musi być atrakcyjna fizycznie. W trakcie trwania związku oczywiście po jakimś czasie straci urodę - to pewne - i wtedy pozostanie to co nazywacie charakterem. Zakochanemu mężczyźnie to nie będzie przeszkadzało. Natomiast nie może być tak, że dziewczyna na starcie jest brzydka. Słyszę tu straszne lamenty kobiet, że skoro każda straci urodę to dlaczego wartościowi faceci nie wiążą się od razu z brzydkimi. Śmiech na sali na takie argumenty. A gdzie dobre wspomnienia, które na starość będą cementowały związek? A gdzie atrakcyjne dzieci przypominające małżonkę z jej najlepszych lat? Weźcie puknijcie się w głowę z waszymi teoriami. Kobieta na starcie po prostu musi być atrakcyjna, inaczej marny jej los.

Gość gość
To co maka zrobic laski ktore urodzily sie malo atrakcyjne z twarzy? Dlaczrgo w ogole jest taki podzial na swiecie, przecietnych jest mnostwo i brzydkich tez troszke. Ci ludzie maja prawo byc szczesliwi :\

Gość gość
wszyscy "zakochują" się w wyglądzie, bo na etapie zakochania/zauroczenia nie wiemy o kimś na tyle dużo, żeby móc mówić o zakochaniu się w charakterze.

Gość gość
Niestety prawda

Gość gość
Ale żeby było jasne. Ma się podobać konkretnemu facetowi. Dla innych może być brzydka. Dla niego piękna.

Gość gość
zalezy co sie komu podoba

Gość gość
facet musi mi sie podobac.

Gość gość
A jak wytłumaczycie taką sytuację kiedy faceci często podrywają dziewczynę, czy mówią ,że ładna itd, ale nie zakochują się tzn albo się szybko wycofują, albo chcą tylko seksu? Brzydka raczej nie jest bo uwagę jednak zwracają, a wyzywająco się nie ubiera itd?

Gość gość
up