Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci zakochują się głównie w wyglądzie

Polecane posty

Gość gość
gość 03.06.2014 To co maka zrobic laski ktore urodzily sie malo atrakcyjne z twarzy? Dlaczrgo w ogole jest taki podzial na swiecie, przecietnych jest mnostwo i brzydkich tez troszke. Ci ludzie maja prawo byc szczesliwi : x BRZYDCY FACECI też mają ciężko, i tak każdy ma prawo być szczęśliwy, ale dlaczego oni wymagają żeby ktoś na siłę dał im to szczęście?

Gość gość
to prawda ze kazdy patrzy na wyglad, potem ile zwiazek wytrwa to juz zalezy od charakteru obojga ale wyglad decyduje, moja kolezanka ma 39 lat, znamy sie od przedszkola przyjaznimy ale jest bardzo brzydka i nigdy nie byla z nikim w zadnym zwiazku, wychodzila na jakies tam drinki do kawiarni ale to wszystko, niestety smutne to ja sama probowalam ja wyswatac z paroma mezczyznami, glownie jacys koledzy mojego meza ale nic...kazdy mowil: nie w moim typie, i co na to poradzic???

Gość gość
tez mam znajomą 40 lat i tez nigdy z nikim nie byla związana, ale tez ma okropny charakter i mysle ze juz nikogo nie znajdzie

Gość gość
Wyglądem można przyciągnąć, charakterem zatrzymać ;)

Gość gość
Dla skóry sczególnie ważna jest witamina d. Ja zażywam d-vitum forte i każdej go polecam szczególnie teraz jak jest jeszcze tak mało słońca

Gość gość
Romanty a jak facet jest brzydki i biedny? To musi pogodzic sie z tym że raczej nie bedzie miał atrakcyjnej.aPoza tym duzo jest grubych zapuszczonych kobiet które maja kogos.

Gość gość
Dla facetow sie liczy tylko wyglad i moge cos o tym powiedziec, bo bylam zarowno niewidzialna dziewczyna z nadwaga, jak i szczupla, zadbana kobieta. W pierwszym przypadku bylam totalnie niewidzialna przez facetow, w drugim paru mezczyzn sie mna interesowalo. Teraz znowu przytylam i znowu jestem niewidzialna.

Gość gość
No ale wage mozna zmienic, to jest normalka. wygladu twarzy nie bardzo..

Gość gość
Facec***atrza sie na całokształt,nie trzeba miec idealnej twarzy spójrzmy na taka Elizke z Warszah shore ma branie a czy ma idealna buzie? Jest zrobiona rzuca sie w oczy to wystarczy facetom.

Gość gość
Ja jak jestem zrobiona to mi nic nie pomaga i tak, pewnych dysproporcji nie ukryję..

Gość gość
to normalne że faceci NIE CHCĄ GRUBASÓW, nawet jak mają fajny charakter

Gość gość
Ja mowie o twarzy, schudnac to kazdy moze i jest to zalezne od ciebie. A ta eliza z warsaw store to wiadomo czemu ma branie, plastik rozebrany

Gość gość
największe powodzenie mają blachary

Gość gość
Też prawda

Gość gość
Dla faceta najważniejszy jest wygląd i sex :P A jeśli w związku jest udane życie seksualne to i normalne codziennie tak samo :) Tak jest na moim przykładzie :) Mamy na prawdę praktycznie codziennie bardzo udany sex i dzięki temu jestem z mężem bardzo szczęśliwa i bardzo dobrze się dogadujemy, a do tego kochamy się nad życie :) Jestem szczęśliwą kobietą. Mam wspaniałego i przystojnego męża ( ja też jestem atrakcyjna), cudownego syna, pracę którą lubię. ŻYCIE JEST PIĘKNE! :)

Gość gość
Kobiety też zakochują się tylko w wyglądze faceta, a jak jest brzydki to kobieta może być z nim tylko dla kasy albo z braku innych opcji.

Gość gość
pierdu pierdu ile to razy gadalem z laska przez neta i zawsze tylko fotka inaczej nie ma rozmowy i kto tu leci na wyglad:D

Gość gość
Już nie będzie więcej wpisów, bo znów wykazano kobietom, że one też lecą na wygląd+ jeszcze na kasę czyli jest 2:1, temat od początku był bzdurą, jak gdyby kobiety nie zakochiwały się w wyglądzie. Koniec kwestii.

Gość gość
Płeć żeńska - szerokie biodra, duże piersi, ładne rysy twarzy (otyłość może być przyczyną wielu chorób, dlatego zarówno kobiety jaki mężczyźni z nadwagą nie cieszą się specjalnym zainteresowaniem). Otyłość jest również oznaką strachu, pancerzem chroniącym przed otoczeniem, które może zagrażać. Płeć męska - przystojny, dobrze zbudowany, posiadający wysoki status społeczny. Z punktu widzenia biologicznego facetowi wystarczy kobieta tylko ładna - do utrzymania swoich genów. Jest to podświadome - można powiedzieć, że tacy osobnicy zatrzymali się na etapie kamienia łupanego. Dla kobiety uroda mężczyzny schodzi na plan dalszy, ważniejsze są cechy charakteru (opiekuńczość, zaradność) - co nie znaczy, że weźmie sobie schorowanego brzydala. Zamiast tak narzekać, proponowałby odpowiedzi szukać u korzeni.

Gość Prawdziwy Facet 007
Dyskretne opakowanie, wysylka z dostawa na drugi dzien, spore pakiety, gratisy i najnizsze ceny. 100% zadowolenia, profesjonalizm, orginalne leki tylko u LICENCJONOWANEGO PRZEDSTAWICIELA W POLSCE: www.ajanta-pharma.com.pl Sprawdz nas!!!!! TYLKO MY MAMY PRAWDZIWE LEKI NA POTENCJE DOSTEPNE BEZ RECEPTY!!!! DOŁĄCZ DO GRONA NASZYCH STAŁYCH KLIENTOW JUZ DZIS I ZAPOMNIJ O PROBLEMIE!!!!

Gość gość
Nie ma facetow z "wyzszej ligi". Tak sobie tylko tlumaczycie to ile ktory posiada kasy. Kazdy facet ceni sie na tyle ile ma w portfelu/na koncie....... Smutne to ale prawdziwe. Wszyscy jestescie po prostu takimi samymi prymitywami I meczy mnie juz ta moda na chudosc. Jakas obsesja czy co. sama jestem szczupla, ale bez przesady. PL to jednak katotaliban na maxa....patriarchat na maxa.....a kobiety same sobie robia pod gorke przesadnie sie starajac sprostac oczekiwaniom facetow. Pomyslcie panie....gdybyscie przestaly tak kolo samcow skakac, to w koncu ONI by musieli sie zaczac starac.......a tak....macie przerabane

Gość gość
Ktoś już tu napisał: "Wyglądem można przyciągnąć, charakterem zatrzymać" - święte słowa

Gość gość
Faceci patrza na caloksztalt , po co mu baba otyla,z nadwaga z zepsutym cialem ...pelno celulitu ,zatorowany tluszcz..

Gość gość
Skoro zaden ja nie chcial ,to pewnie ma nieatrakcyjny styl bycia.. CZESTO odrzuca od kobiet wrecz oszepca kobiety styl bycia,zachowanie,to co mowi ,staje sie niestrakcyjna

Gość gość
powodzenie maja kobiety ktore lubia facetow

Gość gość
Oczywiście, że tak jest u obu płci. Gadanie, że wygląd nie ma znaczenia to takie głupoty. Co jest pierwsze przy poznawaniu kogoś? Wygląd. I tu jest tak, że kobiecie może spodobać się coś innego u faceta, jak ma gadane itp., tak facet patrzy tylko na wygląd.

Gość gość
Mężczyzna woli młode und szczupłe and piękne!