Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość witow50

Play to naciągacze

Polecane posty

Gość witow50

Oszczeżenie dla abonentów Play. Mimo, że nie aktywowałam roamingu zagranicznego, przekraczając granicę automatycznie aktywował się roaming zagraniczny i zostały mi naliczane transmisje danych w roamingu zagranicznym przez cały pobyt poza granicami. Play mojej reklamacji nie uznał tłumacząc, że ja powinnam zwrócić się do Play o wyłączenie roamingu, mimo, że go nie aktywowałam i że winę ponosi aparat telefoniczny którego używam. W zarzutach podałem, że nie z aparatem podpisywałem umowę tylko z siecią Play. Na mój argument nie odpowiedzieli ani słowem. Zwracam się do wszystkich użytkowników sieci Play, którzy mieli podobny problem, ponieważ zamierzam przygotować połączony proces przeciwko sieci Play. W moim przypadku przez 2 dniowy pobyt za granicą naliczono mi koszty roamingu w wysokości prawie 500 zł. Przypuszczam, że podobnych przypadków jest tysiące, a może i setki tysięcy. Namawiam wszystkich poszkodowanych do zgłaszania się do mnie na e-maila: witow50@o2.pl. Jestem zdania, że trzeba dać nauczkę naciągaczom. Pozdrawiam

Gość gość
fundacja sami swoi mowi ci to cos?

Gość gość
blad drukarski mialo byc sami sobie oczywiscie :P, :P, :P