Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana 1236

Zabrała mi wszystko

Polecane posty

Gość załamana 1236

Miałam przyjaciółkę, choć teraz już wiem, że to nie jest dobre określenie. Mówiłam jej wszystko, wiedziała o mnie wszystko. Z resztą ja o niej również i pewnego dnia wszystko się zmieniło. Nasze relacje uległy zmianie na gorsze. Nie potrafiłyśmy się dogadać. I wtedy ona pokazała swoje prawdziwe oblicze. Zabrała mi wszystko na czym mi zależało i zabiera nadal. Odebrała mi posadę, część znajómych, godność. Sponiewierała mnie publicznie. Teraz próbuje odebrać mi mężczyznę. Najgorsze jest to, że to ona stawia się w roli ofiary. Udaje słodką, istotkę, a tak naprawdę jest wredną szmatą. Wszyscy są nią oczarowani. Wiem, że ludzie mają poważniejsze problemy ale ja nie mogę się pogodzić z taką zadrą w duszy. Minęło już prawie pół roku, a ja nadal nie mogę jej wybaczyć. Co zrobić by uczucie nienawiści minęło?

Gość gość
Jaką posadę? :D to nie jest robotnica czasem? Wp*****l jej jak nikt nie widzi, tak się trenuje chamstwo.

Gość gość
wzruszylbym sie ale tusz byl za drogi

Gość gość
Karma powraca ,jej szczescie nie potrwa dlugo ,przekonasz się .

ZEMSTA. ona z siebie robi ofiare to ty wywin jej taki numer ktory bedzie wskazywal jej wine i teraz ty badz ofiara. nie daj po sobie jezdzic.

Gość załamana 1236
Bo naprawdę mam już tego po dziurki w nosie. Wszyscy myślą, że to ja wyrządziłam jej krzywdę, a jest odwrotnie.

Gość gość
a dlaczego mamy ci wierzyć? przecież wszyscy są przeciw tobie, więc nie udawaj ofiary

Gość załamana 1236
Są przeciwko mnie, bo nie broniłam się przed jej atakami.