Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam glupią kokeżankę. Jak to jest że ma ogromne powodzenie?

Polecane posty

Gość gość

Nie pisze tego z zazdrości. Jestem ciekawa. Ta moja kolezanka jest zwyczajnie tępa. Czego nie można jej odmówić to życzy kazdemu dobrze, jest wiecznie usmiechnieta, kazdemu pomoże. Ale jest naiwna i ograniczona. Taka typowa blondynka. Dlugie, zlote wlosy, wielkie zielone oczy, porcelanowa cera, figura modelki tylko z wiekszym biustem. Jedyna w czym jest dobra to taniec. Doslownie zawsze jest otoczona adoratorami. Zastanawiam sie jak oni z nią wytrzynuja skoro ona nie umie o niczym porozmawiac tak naprawdę

Gość gość
mi się wydaje że to ty jesteś głupia, i radzę kupić maśc na ból d**y

Gość gość
ma powodzenie ze względu na urodę, proste.

Gość gość
Ale przecież uroda to tylko mama czesc człowieka...

Gość gość
ale facet nie myśli o tym, patrzy na urodę. Co innego jak już decyduje się na małżeństwo. Zwykle nie biorą takich za żonę. Chyba że tacy co wyznają zasadę „zmieni się za jakiś czas” ;)

Gość gość
Rozmawiałaś z nią kiedykolwiek? :D

Gość gość
0/10

Gość gość
Tak, to corka przyjaciol rodzicow:) Bardzo mila dziewczyna, kazdemu życzy jak najlepiej, pomoże jak tylko umie najlepiej ale,jest glupiutka

Gość gość
ale facet nie myśli o tym, patrzy na urodę. Co innego jak już decyduje się na małżeństwo. Zwykle nie biorą takich za żonę. Chyba że tacy co wyznają zasadę „zmieni się za jakiś czas” x i uwierzyłas autorce że ona naprawdę jest głupia, brawo

Gość gto 68
Gdyby nie traktować tego jako kolejnej prowokacji... Jest bardzo ładna i dobra, sympatyczna. To bardzo dużo. Gdyby była bardzo ładna i tak miałaby powodzenie. Ale jeszcze jest miła i dobra! Czego chcieć więcej? Intelektu? Nie wszyscy tego potrzebują.

Gość RenataERennatta
Widać, że autorka pisze o sobie. Uściślając taka, jak tu pisze jest oczywiście w swoim mniemaniu (niekoniecznie innych)

Gość gość
Może jest dobrą osobą a nie każdy musi świecić intelektem przy pierwszym spotkaniu. A to że się uśmiecha i jest miła to świetnie. Jakby więcej ludzi po świecie takich chodziło (zamiast zazdrościć) to byłoby cudowniej :) Ty weź lepiej z niej przykład. Uśmiechaj się i od razu zobaczysz jak faceci się za tobą zaczną oglądać. Nikt nie lubi tajemniczych borsuków. Bądź radosnym skowronkiem i świat będzie taki dla ciebie! Pozdrawiam i życzę powodzenia.

Gość gość
Renatko, ja jestem inteligentna:)

Gość gto 68
Taka inteligentna i prostej rzeczy nie rozumie :D

Gość RenataERennatta
Może i jesteś, ale widocznie czasami chcesz uchodzić z głupią blondynkę :)

Gość gość
ma powodzenie bo jest ładna , co w tym trudnego do zrozumienia - nie wiesz ze faceci to wzrokowcy? ma starego długotrwałego partnera? bo jesli nie to oczywiste ze potem sie wyznaja na jej inteligencji ...