Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do osób z Warszawy

Polecane posty

Gość gość

Gdzie najlepiej kupić mieszkanie w Wawie? Moja firma zmienia lokalizację i przeprowadzam się z rodziną. Szukam mieszkania 4 pokojowego w optymalnej cenie i zastanawiam się jaka dzielnica byłaby najlepsza. Zależy mi na też dobrej infrastrukturze (szkoła, przedszkole, place zabaw, kluby fitness, siłownie, miejsca rozrywkowe i kulturalne), ale też dużo zieleni, laski, parki itp.

Gość gość
jak chcesz optymalne cenowo to chyba pod warszawą :)

Gość gość
zależy w jakiej dzielnicy będziesz pracować

Gość gość
myślę, że białołęka jest takim miejscem, cały czas się rozwija, powstają nowe przedszkola i podstawówki, jest dużo zieleni i tego typu miejsc a ceny mieszkań ze względu na odległość od centrum są stosunkowo tanie, zaraz powstanie też galeria północna, więc wszystkie sklepy i kino na wyciągnięcie ręki, a ceny mieszkań w przyszłości wzrosną. sama bym tam zainwestowała gdyby ktoś mi dał kredyt.

Gość gość
a może okolice wesołej, legionowa, grodziska? pół godz kolejką do centrum, wiec bez korkow, a ceny duuużo niższe niż w centrum czy gdzieś na linii metra

Gość gość
gość 03.06.2014 zależy w jakiej dzielnicy będziesz pracować to jest ważne ale nie najważniejsze, bo czasem lepiej dłużej dojechać ale mieć tańsze mieszkanie i fajniejszą okolice niż np. w samym centrum się kisić ale co kto lubi

Gość gość
zależy co rozumiesz przez optymalną cenę....ile możesz przeznaczyć na mieszkanie, to wtedy dostaniesz konkretna odpowiedź...dla mnie optymalna cena za 4 pokojowe z dobrą infrastrukturą to takie za 650 do 800 tys.

Gość gość
150 tys to spora rozbieżność jak za identyczne mieszkanie :D

Gość gość
nie identyczne, są różne metraże i różne dzielnice, stąd widełki

Gość gość
myślę, że 5-6 k za metr to jest u nas mało, 7-8 optymalnie, powyżej drogo

Gość gość
Białołęka

Ogłoszeń jest masa, ale na swoim przykładzie wiem, że nie zawsze łatwo jest coś wybrać. Fajne są serwisy z ogłoszeniami, na których przedstawiona jest też