Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Penis do buzi? Błeeee

Polecane posty

Gość gość

Nigdy się na to nie zgodzę. Jak można brać do ust penisa? Kobiety szanujcie się trochę! faceci tym sikają? nie obrzydza to was?

Gość gość
NIe, nie obrzyda mnie. Uwielbiam to robic.

Gość gość z gilami
ale wiesz, że czasem puszczasz pawia ustami, a mimo to się całujesz ... chyba

Gość gość
ja też biorę penisa mojego męża do buzi.. Mmm kocham to robić a jaki mój mąż jest szczęśliwy , jak sika to później idzie umyć normalne, chyba że Twój facet chce Ci włożyć do japy brudnego to się nie dziwie że nie chcesz :D

Gość gość
Nie ma to nic wspólnego z szacunkiem. Natomiast rodzina ci wpoila jakiś katolicki zacofany kompleks seksualny. Jak kogoś kochasz to kochasz cale jego ciało, anie wybrane fragmenty. Wspolczuje twoim partnerom.

Gość gość
zostawcie dziecko w spokoju skonczy 12 lat , podrosnie to bedzie ciagnac jak pompa strazacka na razie gimbusiatko ma wizje:):), jeszcze jej wyparuja ze lba...najlepsze to bylo to z tym sikaniem dziecko ale chcesz, zeby cie wylizal??, a dupa raczej nie sikasz?? dorosniesz, durnota ci minie, ..mam nadzieje, tylko poucz sie troche, chocby i o swoim ciele kretynko maloletnia

Gość gość
haha dobra wypowiedz wyżej :) ale wiecie takie cicho dajki są najgorsze bo tu piszę ,, o nie wezmę tego nigdy do ust ,, a pewnie ciągnie dwa na raz... haha :D ja nie winna Ty mnie nie rusz , ja mam cipkę jak kapelusz :D

Gość gość
nie sadze dlatego stawiam na jakies 11, 12, bo starsze sa durne ale baardzo dorosle i wszystko juz wiedza :D:D(poza tym, ze "nie bardzo wiedza czy przypadkiem w ciaze nie zaszly..zwlaszcza jak polknela..ha ha ha..powaga byl taki topic, nie robie sobie jaj :) ) a to ewidetnie dziecko mam tylko nadzieje, ze sie nie bedzie doksztalcac na kawiarni :):) bo teksty kolegow w jej wieku moga dziecku zniszczyc psychike :D:D