Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diabelska kochanica

za mało sexu

Polecane posty

Gość diabelska kochanica

tak sie zastanawiałam czy moge liczyć na jakies normalne odpowiedzi , ale spróbuje Mam taki mały problem ze uważam ze w moim małżeństwie jest za mało sexu , wiem ze maz mnie kocha i ze go pociągam i mu sie podobam , tu nie ma problemu tylko on uwaza ze lubi poczekać i zrobic to pozadnie a nie byle jak, a chodzi o warunki - mam syna 15 lat , małe mieszkanie i nie mamy jak ! opcja jest tylko gdy jedzie co drógi weekend do swojego ojca , wówczas od piatki do niedzieli mamy czas dla siebie i tylko wówczas sie kochamy - nie za mało? jak uważacie ? mam 35 lat

Gość gość
ok,nie za mało. my widzimy się co miesiąc i jakoś żyjemy...

Gość gość
nie ma nigdzie reguly ile razy w malzenstwie/ zwiazku powinno sie kochac

Gość diabelska kochanica
wstyd sie przyznać , ale ja czuje niedosyt :) szukałam na necie to podobno przeciętnie to polak co drugi dzień ! a mi wychodzi 6 razy na miesiąc lub 4 razy bo w niedziele jak syn wraca to małe szanse juz ..uwazacie ze to ok ?

Gość gość
ja narzekałam na za mało sexu u siebie w związku dopóki nie zaczęłam pracować tak dużo jak mój facet. Teraz ja sama nie mam siły więcej niż raz w tygodniu ;). U nas warunki są, ale siły brak.

Gość diabelska kochanica
mój mąż tez ciężko pracuje fizycznie po 10 godzin o 22 to trzyma oczy na zapałkach :(

Gość gość
pogadaj z nim ze chcesz wiecej i bedziecie to robic nocami po cichu :)

Gość gość
może wyślijcie młodego na jakiś kurs. Zawsze 1,5 godziny w tygodniu dla siebie ;)

Gość gość
to syn z Wami w pokoju spi ze nie mozecie czesciej?

Gość gość
mam tak samo jak gość 15.13 też długo pracuję w biurze do 19 wieczorem , mąż krócej więc ma wiecej sił a ja padam na twarz po przyjściu z pracy a jemu seksu wciąż mało. Zadję sobie z tego sprawę ale jestem naprawdę wykończona i zostaja nam tylko weekendy i to w soboty bo w piątek padam, a w niedzielę chcę się wyspać przed poniedziałkiem no chyba że wczesniej idziemy do łóżka. Nie pomagają moje tłumaczenia że jestem wykończona itp. jest obrażony. Juz nie wiem co robić.

Gość gość
a ja ze swoim ostatnio tylko w weekendy, i nawet mi to odpowiada, zawsze przyjezdza steskniony, i celebrujemy te chwile, nie wiem czy chcialabym czesiej narazie mi to pasuje...

Gość diabelska kochanica
syn obok ale mieszkanie małe my przy ścianie a on przy tej samej z drugiej strony :) nie ma opcji :) ja słyszę jak sie z boku na bok przewraca . Kurs ... no właśnie tu jest problem bo chodzi 2 razy w tyg. mamy ok półtorej godzinki ale maż lubi wygodnie bez pospiechu ... tak tłumaczy ...co mnie wkurza W wekendy jak nie ma syna to juz taki rytuał sie stworzył , wspólna kąpiel, kanapeczki winko , relaks bez pospiechu , muzyczka - on mówi ze woli czekac a miec tak wspaniale jak wówczas

Gość gość
to namow go na troche wiecej spontanicznosci

Gość diabelska kochanica
z namowami to nie problem , bo gdybym ja wykazała odrobinę inicjatywy to porwał by mnie ... (juz to testowałam ) rzecz w tym ze on w takich momentach pierwszy nie wykazuje tej inicjatywy :) po prostu nie bardzo ma ochote skoro tak , nie chce ... Bardzo sie ciesze ze piszecie dziewczyny , ze nie ma durnych wpisów.

Gość gość
a probowaliscie po cichu w nocy? moze syn spi twardo i nie uslyszalaby... mozesz zaklebnowac sobie usta lub partnerowi i tez moze byc ciekawie, z dreszczykiem adrenaliny

Gość gość
wiem jak to jest gdy dzieci za sciana w małym mieszkaniu , to taki szybki byle jaki sex , tez nie lubie , potem wymykanie sie do łazienki i na szybko .... do d**y .... jeszcze jak dziecko małe nakryje to pół biedy ale taki nastolatek ??? nie wyobrażam sobie :p

Gość gość
no mało mało !!! tak ze dwa razy na tydzień to minimum chyba ...

Gość diabelska kochanica
no i tak jak teraz ! sytuacja do d**y , czekam na ten weekend a tu ? okres i nic z tego , poprzednio był syn wiec nic , teraz okres potem syn - czyli miesiąc nic ... :(