Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kędziorka

Moja ciąża z zaskoczenia :)

Polecane posty

Gość gość
E tam, po co etykietki? ;) dla mnie slub byl bardzo wazna sprawa, glownie ze wzgledow ideologicznych. ale daleko mi od oceniania kogokolwiek. ta zabawa w dom nasunela mi sie ze wzgledu na to, ze znam kilka przypadkow, kiedy bardzo mlode osoby wychodzily z domu, a wyobrazaly sobie, ze sa juz bardzo dorosle, a ich zwiazki bardzo dojrzale. niestety, szara rzeczywistosc wszystko weryfikuje

Gość gość
no jasne! jedna z druga mysla, ze sa wielce dorosle, a jak facet zrobi dzieciaka i obroci sie na piecie to placz i zgrzytanie zebow! za robote sie zadna nie wezmie, tylko pasozytuja najpierw na rodzicach a pozniej na facetach, zero godnosci!!!!! autorko - a ciekawe skad ty w takim wieku masz swoje mieszkanie?? nie zarobilas przeciez, wiec tez dalas d**y i zrobilas dzieciaka, zeby sie ustawic!! zal mi takich dupodajek, ktore mysla tylko,zeby im bylo wygodnie. ale masz pecha, bo przy blizniakach to wygodnie na pewno nie bedzie. a jak twoj ukochany bedzie musial wysluchiwac podwojnych wrzaskow i jeszcze twioch do tego, to napenwo przestanue byc taki szczeslowy i troskliwy. ja pierd...c o za czasy, ze rodzine sie zaczyna od ruszenia tylkiemn

Gość gość
Nie od dziś wiadomo, że życiem rządzą seks i kasa :P A autorce gratuluje, oby wszystko było ok. Teraz pewnie czeka na pierścionek :P

Gość kędziorka
:) Nie, pierścionek już mam od jakiegoś czasu ;) a mieszkanie mam, bo miałam w życiu dużo szczęścia. czy mam z tego powodu się kajać i przepraszać tych, którzy nie mają na tyle komfortowej sytuacji???

Gość gość
mi sie wlasnie marza blizniaki!! jak zrobic, zeby tak sie udalo??

Gość kędziorka
codziennie po dwa razy ;)

Gość gość
Kedziorka, gratulacje :-) Nie przejmuj sie zazdrosnicami, ktorych pewnie nikt nie kocha, za to pol dnia spedzaja w znienawidzonej robocie, a potem wracaja do pustych czterech scian wynajetego pokoju ;-) Ja w ogole nie rozumiem tego dzisiejszego spinania sie w temacie prokreacji. Ludzie sie rozmnazali jak swiat, swiatem, normalna rzecz. Teraz wszyscy czekaja na "odpowiedni moment", a cos takiego zwyczajnie nie istnieje. Jest zreszta takie powiedzenie, ze jak chcesz rozbawic pana Boga, to opowiedz mu o swoich planach

Gość gość
hehe panienki z kafeterii mają życie jak z bajki:)) tu mamy kolejny przykład: 25 lat i ustawiona:)).Skończone studia, z******ta praca bo własny biznes, własne mieszkanie, cudowny facet uszczęśliwiony bliźniaczą ciążą hehe.Kolejne prawo znudzonej idiotki:))

Gość gość
kolejne prowo miało być

Gość gość
Autorka nie jest głupia jeśli cieszy się z dziecka. Głupie to są dziewczyny które wtapiają ze świadomością że dziecka na 100% mieć nie chcą a potem sie tu żalą i straszą aborcją żeby przerzucić ten cały swój gnój ze swojej pustej makówy na innych i żeby się inni za nie denerwowali

Gość gość
A od kiedy skonczone studia w wieku 25 lat to taki ewenement? Albo kochajacy facet, ktory sie cieszy, ze zostanie ojcem? Gdzie Wy sie chowacie, ze to dla Was taka abstrakcja? Ja osobiscie nie mialam wlasnego lokum w tym wieku, ale jeden z przyjaciol meza, tuz przed 27 urodzinami, przeprowadzil sie do domu, ktory wybudowal, za gotowke, w ciagu 6 miesiecy. Ma swoja firme i na wszystko se sam zapracowal. Tacy ludzie tez istnieja, wyobrazcie sobie.

Gość gość
autorka wyżej napisała, że ma mieszkanie, bo miała szczęście w życiu. Może rodzice, może spadek, może coś tam? Ja zazdroszczę, ale nie pluję jadem. Osobiście też bardzo chciałabym mieć dziecko, ale na razie nie mam warunków. I jak tak czytam te historie szczęśliwych mamuś, to aż mi się przykro robi :P

Gość gość
większość tych co tu siedzą wpadła bo tak gratulują autorce :))