Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaka może być tego przyczyna?

Polecane posty

Gość gość

Że faceci często mnie podrywają , a potem szybko się zniechęcają znajomością? Często też słyszę od nich ,że jestem ładna, często się oglądają czy nawet proszą o numer tel. Ale to wszystko jest bardzo krótkotrwałe... Zaczynam się załamywać tym wszystkim Kiedyś było inaczej i mimo , że z kolei mniej mnie zaczepiali to zostawali na dłużej i chcieli być ze mną w związku

Gość gość
A i staram się być miła w rozmowie i interesująca, entuzjastyczna... nie wiem na ile mi to wychodzi,ale staram się w kazdym razie nie być żadną pustą panienką tylko rozmawiać na różne tematy itd Może za taką mnie mają , trudno mi powiedzieć bo przecież żaden nie powie mi wprost jak mnie postrzega.. Niby się podobam bo zwracają uwagę (jakbym była jakąs paskudą to myślę ,że raczej by nawet nie podchodzili) ,a potem kontakt sie urywa... Popadam już w jakąs depresje przez to bo to kolejny raz

Gość gość
widocznie cos ich odrzuca w twoim zachowaniu skoro blizej cie poznaja i uciekaja , albo mysla po urodzie ze jestes łatwa i po rozczarowaniu odchodzą

Gość gość
No własnie tylko nie wiem co ich moze odrzucać... smutne to troche... koleżanki dziwia sie jak moge miec jakieś problemy ze znalezieniem chlopaka ,a jednak mam Przyszło mi do głowy ,że może jestem zbyt miła, zbyt entuzjastyczna np w zwykłej rozmowie? może powinnam być bardziej naturalna? sama juz nie wiem... jeden facet mi powiedział ,że jestem za mało otwarta ,ale nie wiem...

Gość gość
Przyczyny mogą być różne. Może za dużo gadasz?

Gość gość
nie wiem wlasnie...

Gość gość
UP

Gość gość
Ladna i pusta niczym pustak na budowie