Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Druga ciąża

Polecane posty

Gość gość

Witam Mam pytanie takie z ciekawości:) Planuję zabrać się do pracy nad drugą ciążą :) W pierwszą ciążę zaszłam nieplanowanie w trakcie brania tabletek antykoncepcyjnych, ale wyszedł nam super chłopak. Po 3 latach stwierdziliśmy że czas na drugie dziecko. Moje pytanie jest takie :) Czy miałyście problemy z zajściem w drugą ciąże? Jeśli nie to po jakim czasie starania się udało Wam się począć dziecko? Przepraszam jeśli uznacie to pytanie za głupie, ale mimo że mam już dziecko tak jak pisałam nie planowałam pierwszej ciąży tylko się samo stało :) I tak się zastanawiam jak to jest jak się planuje ciąże

Gość gość
Różnie to bywa , możesz zajść już za pierwszym razem a możesz dopiero po roku czasu....

Ja o 2gie dziecko staram sie jak narazie 2 miesiac...juz idzie 3 ;( kazdy miesiac to zawod i smutek:( ze sie nie udalo. Teraz robilismy to przed , w owulacje i po niej i chyba nic...bo dzis 3 czerwca zaczela mi leciec krew i brzuch delikatnie boli:( pewnie to okres i sie rozkreci:((

Gość gość
Ja staram sie z mezem 6 cykl mam nadzieje ze bedzie owocny ale to czekanie jest flustrujace bardzo

Gość gość
zgadzam się z tym Mam nadzieję ze też nie będziemy czekać w nieskończoność. Czytając fora o poczęciach dziecka wydaje mi się że więcej jest problemów z poczęciem niż ciąż :)