Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co szukacie faceta do związku, skoro większość facetów zdradza ?

Polecane posty

Gość gość

Co drugi mąż przyznaje sie do zdrady, PRZYZNAJE !!! a jak jest w rzeczywistosci ? pewnie duzo gorzej, niektorzy faceci sami siebie okłamują, mówią sobie ze prostytutka to nie zdrada, ja jej nie kocham tylko ****** :D żenujące Wiekszosc rozwódow jest z powodu zdrady męża. Nie lepiej sobie poszukac przyjeciela, partnera ? po co sie nastawiac na milosc do konca zycia ? ile wy macie lat, ze wierzycie w te bajki ? Jest zle, a bedzie coraz gorzej. Trzeba sie dostosowac a nie walczyc z wiatrakami, przegracie. Człowiek jest z natury poligamistą

Gość gość
Ty już przegrałaś, dlatego przyszło ci świadczyć usługi seksualne cudzym mężom :D

Gość gość
nadzieją matką głupich :classic_cool: a, że głupich pod dostatkiem to ma kto wierzyć w banialuki :classic_cool:

Gość gość
Nie każdy facet to skończona świnia :) Kobiety nie zauważają fajnych facetów,bo lecą głównie na wygląd. Gdybyś patrzyła na charakter od razu znalazłabyś porządnego chłopaka :)

Gość gość
co jest autorko? chłop cię zdradził zanim związał się z tobą na dobre i złe? :D:D

Gość gość
to baby zdradzają

Gość gość
dokladni, to baby zdradzają tylko sie nie przyznają, wiekszosc miala dziesiątki fiutów w ustach a potem mowi, ze miala tylko jednego chłopaka hahaha zal mi frajerów ktorzy w to wierzą

Gość gość
Nie lepiej sobie poszukac przyjeciela, partnera ? po co sie nastawiac na milosc do konca zycia ? - rozsądna kobieta

Gość gość
chłop cię zdradził zanim związał się z tobą na dobre i złe? smiech.gifsmiech.gif xxxxxxx Tak zdradził ją z własną żoną. Kolejna sfrustrowana kochanica wylewa żale na kafe :D

Gość gość
Kobiety równie często to robią...nie oszukujmy się! Trzeba pilnować swojego faceta :-)

Gość gość
jestem z natury monogamistką, a nie jestem pewnie jedyną osobą na świecie.

Gość gość
16.26 ale ty musisz być zdesperowana skoro na okrągło pilnujesz chłopa

Gość gość
Trzeba pilnować swojego faceta usmiech.gif" ze co prosze? pilnowac to ja moge dziecko, nie doroslego czlowieka moze jeszcze smych zalozyc i wyprowadzac na spacerek do parku? :D

Gość gość
Tak tak pilnujcie go, kontrolujcie a raz dwa znajdzie sobie inną :D albo innego :D buhahaha