Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

znalazlam go na fb po 10 latach

Polecane posty

Gość gość

o ja glupia. po co w ogole go szukalam i wchodzilam, teraz znow zaczelam o nim myslec, wchodze przegladam zdjecia jak sie zmienil i wspomnienia wracaja:(

Gość gość
mam podonie.

Gość gość
tak mi zle, ze normalnie zaraz otworze wino i upije sie:(

Gość gość
no to zdrowie... ja mam nalewke

Gość gość
rzucilam go 10 lat temu, bo mial malego, a teraz ma fallusa 20cm i najlepsze laski w miescie

Gość gość
kupiłam już nowe baterie do wibratora

Gość gość
otworzylam wino, wlaczylam piosenke ktora mi sie z nim kojarzy, jutro pojde do pracy na kacu

Gość gość
:o

Gość gość
boje sie, ze zaraz zrobie glupstwo i do niego napisze, nie potrzebnie pilam:o

Gość gość
opiłam się teraz mi się szczać chcę

Gość gość
pokaż jego profil

Dawna miłośc... Nie wkrecaj się. Rzucilas go, wiec miałas powód. Nie wiesz o nim nic. 10 lat to kawał czasu. Daj sobie spokój.

Gość gość
Daj mu spokój. Ma swoje życie.

Gość gość
to on rzucil mnie:o macie racje nic o nim nie wiem, moze kogos ma. nie chce do niego pisac , spalilabym sieze wstydu

Gość gość
boze jakiego zlapalam dola:( jprd po co ja go szukalam juz nawet nie myslalam o nim to mi sie przysnil i zaczelam go szukac. i znalazlam po nitce do klebka znalazlam go z inna dziewczyna, wyglada na przeszczesliwego. boli, k***a 10 lat a mnie to boli

Gość gość
zaraz chyba otworze nastepna butelke, nie chce pamietac, dlczego mi to robisz boze wlasnie teraz kiedy wali mi sie swiat:(

Gość gość
wielu miałam po nim facetów , ale tylko mi z nim było dobrze. a jak mu oralnie pieściłam to aż migdałki gilgotał

Gość gość
dlaczego Cie zostawil? Masz kogos?

Gość gość
nie mam, mialam po nim kilku ale zawsze zdarzlo mi sie o nim myslec bedac z innym, zawsze porownywalam kazdego z nim, to byla moja pierwsza milosc boje sie ze juz zawsze tak bedzie, ze jego cien zawsze bedzie sie za mna ciagnac. on jest szczesliwy pewnie nawet juz nie pamieta ze kiedys bylam

Gość gość
napisz coś więcej, kto kogo zostawił i dlaczego, wykorzystal cie i porzucil? nie masz chyba za kim plakac i tesknic. Generalnie lepiej nie szukac bylych, najgorsza jest ta usmeichnieta morda faceta, ktory potraktowal cie jak zero iles tam lat wczesniej, zero klasy i wstydu

Gość gość
nie raz zastanawialam sie co u niego, czy sie ozenil ma dzieci jak potoczylo sie jego zycie. ale teraz widzac go z inna u boku szczesliwego boli

Gość gość
A co ma się nie uśmiechać ? Wybrał inną i jest szczęśliwy. A ty się odwal od niego.

Gość gość
zostawil mnie ale to byla moja wina i nie mowie o zdradzie ale nie chce o tym pisac. przez te lata zdarzalo mi sie myslec o nim ale nie mialam nic nawej jednego zdjecia ktore by mi go przypominalo. wczoraj przysnil mi sie i zaczelam go szukac wczesniej nie mial fb, teraz go znalazlam serce zczelo mi bic jak szalone, nawet glupia myslalam ze to jakis znak ze wlasnie teraz go odnalazlam. ale teraz mam juz pewnosc ze jest z kims i jest szczesliwy, wiec pytam po co bog mi o nim przypomnial i to w momencie kiedy moje zycie zaczelo sie sypac, chyba zeby jeszcze bardziej mnie dobic:(

Gość gość
jeśli chodzi o tego mojego bylego to naprawdę zwykle zero, jak mnie potraktowal i jaki to czlowiek to byscie byli w szoku jakbym napisala, dlatego wkurza mnie jego usmiechnięty ryj, szczegolnie że jeszcze ma zepsute zęby... ale nie szukam go na necie, żeby sie nie wkurzac. a dziewczyny zmienia jak rekawiczki

Gość gość
nie wiem co mnie podkusilo zeby szukac:(