Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość n0cny

Nie mam jedzenia,;(

Polecane posty

Gość n0cny

Cześć wszystkim, zdarza się tak, że po opłaceniu wszystkich rachunków, i zobowiązań człowiek wychodzi na zero, tak też i stało się w moim przypadku, wypłata około 15 czerwca, a ja.. jak ten idiota, chodzę do pracy prawie codziennie głodny, nie mam od kogo pożyczyć na jedzenie, z resztą kasy nawet nie chcę, wolałbym żeby ktoś mi kupił chleb i kawałek wędliny, bo masła jeszcze zostało.. masakra, tak się głupio czuję z tym faktem, że aż głowa boli. Dzisiaj się pochwalę, ostatni posiłek jadłem wczoraj około godziny 16 ;) póki co.. gorąca herbata i tyle, jest źle ;) jest ktoś może z okolic ul. płockiej w warszawie? może ktoś mi kupi chleb? i kawałek wędliny? albo sera?

Gość gość
niestety nie jestem homo. gdybyś była dziewczyną to bym Ci jedzenie kupił i p******** a tak sorry taka orientacja

Gość gość
Aż mi to głupio czytać bo tak się obżarłem że się nie dam rady ruszać.

Gość gość
Idz do baru z pijokami, powiedz ze na chleb ci cza'niejeden ci da'albo kupi. Sam tak zrobilem . Dziad pijany lubi czase sie podzielic. Nadziany k***s ci powie ' do roboty'.

Gość gość
nigdy nie żebrałem, no i chyba wyjście z pubem jest raczej hardcore..

Gość gość
przejdź się po mieście na ulicy pozbieraj groszówki i będziesz miał na bułkę

Gość gość
pomogłabym ale jestem łodzi

Gość gość
makaronu jakiegoś nie masz, mąki , jajek? akiś mrożonek - ja też siedze głodna ale dlatego że nie chce mi się czekać aż się mięso rozmrozi - ani wsiąść w auto i jechać do sklepu - w zamrażalniku znalazłam 3 białe kiełbasy produkcji mamy i właśnie je gotuje... W każdym razie wczoraj wieczorem przed apteką zapukał mi wszybę a aucie jakiś wiekowy Pan że ciemno było to mu nie otworzyłam i strasznie mi się głupio zrobiło że tak człowieka drugiego olałam i zadzwoniłam do mojego chłopa, który w aptece był żeby w drodze powrotnej zapytał czy czegoś dziadek nie potrzebuje - okazało się że to biedny Pan i miał na sprzedaż za pół ceny Domestos o 22 w deszczową noc... Dobrze że mój chłop nie żałuje nikomu jak potrzebuje podzieli się tym co ma i dał mu 20zł - morał z tego taki że w dzisiejszych czasach nigd nie wiadomo czy ktoś faktycznie potrzebuje pomocy bo nie ma co jeść czy zbiera na piwsko czy tanie wino. Chętnie zaprosiłabym Cie na obiad ale z Gdańska jestem, ;/

Gość gość
szkoda mi ciebie nie może ci ktoś ze znajomych, rodziny dać trochę jedzenia

Gość gość
Moj sasiad wynosi z domu posciele, przyprawy I inne jeszcze rozpakowane rzeczy ktore kupila jego zona, zeby miec na wodke

Gość gość
Nie rozpakowane mialo byc

Gość gość
Jestem za daleko od domu, jeśli chodzi o mrożonki - brak... skończyło się, mam jakieś przyprawy, trochę mąki, cukier, jedną cytrynę, herbatę, wodę heh.. nie wiem czy śmiać się czy płakać:)

Gość gość
jak masz olej do smażenia to zrób sobie ciasto takie jak na makaron. rozwałkuj na cienko i usmaż!

Gość gość
Zastaw telefon w lombardzie:p

Gość gość
kurde a ja się obżeram, cierpie na bulimie tez az mi glupio to czytac piszesz ze pracujesz to ile ty zarabiasz , czemu na miesiac nie starcza na jedzenie, wynajmujesz mieszkanie, ile masz lat jezeli taka sytuacja jest miesiac w miesiac to idz do opieki spolecznej, mopsu

Gość gość
pozbądz sie internetu, co miesiac 50 zl. w kieszeni

Gość gość
to jest pierwszy miesiąc w którym rachunki mnie przygniotły, no i zostałem na lodzie, i wcale nie napisałem że mam tak co miesiąc,

Gość gość
skoro tak jest pierwszy raz to czemu akurat , czy miales jakies wieksze zakupy wydatki, wczasy, splacenie dlugow,

Gość gość
Weź w Vivus albo czymś podobnym 200-300 zł pożyczki, 15-tego oddasz bez odsetek, bo pierwsza pożyczka jest na 0% Tylko nie bierz 1000 bo wydasz za duzo i poźniej cieżko będzie spłacić i wpadniesz w spiralę

Gość gość
A masz kredyty?

Gość gość
Weź debet po prostu, tyle ile musisz na jedzenie. Jeżeli nie masz konta w banku to możesz spokojnie pożyczyć od kogoś z pracy albo poprosić o zaliczkę, przecież nie chodzi o duże pieniądze - nawet 50zł Cię ratuje. Możesz też zadzwonić do rodziny i poprosić o jakąś pomoc, kilka złotych mogą Ci przesłać/przelać. Odległość nie ma tu nic do rzeczy.

Gość gość
kredytów nie mam, i nie chcę mieć, unikam jak ognia, a co do wcześniejszej wiadomości, tak zgadza się - zrobiła się większa ilośc rachunków, które musiałem opłacić, no i niestety stało się, dzwonić do rodziny hm.. nie bardzo, nie chce robić z siebie ofiary, nie mieszkam już od dawna z bliskimi, i kontaktu nie mam zbyt dobrego.

Gość gość
I po ch*j słoiku przyjeżdżałeś do Warszawy ? Myślałeś że jak zarobisz 200 zł więcej niż u siebie to już burżuj będziesz ? Nie trzeba było rynku pracy psuć .

Gość gość
problem rozwiązany, temat zamknięty

Gość gość
Jak ja nie mam jedzenia to zrywam szczaw i go bardzo dokładnie myję Trzeba sobie jakoś radzić

Gość gość
Ja bym takiego olała. Skąd miałabym być pewna, że gdybym zaszła w ciążę to potem by mi pomagał. Byłam z takim za czasów studenckich to jeszcze ze mnie potrafił kasę ciągnąć wiedząc, że mam tylko 600 zł z kredytu studenckiego.

Gość gość
A może istnieje jakiś problem w Tobie, który Ci to utrudnia? Może charakter? A może jakaś cecha? Zastanów się gdzie leży ten kłopot, pomyśl nad tym czy na pewno nie robisz czegoś co mogłoby odstraszyć kobiety.

Mogłabym Ci pomóc, ale dopiero w sobotę... :( Wówczas będę w Warszawie, na lotnisku. Dałabym Ci jedzenie. Jestem z Łodzi i nie stać mnie na wyjazd do Warszawy ot tak. Chyba, że Ty się pofatygujesz autostopem, zapraszam ;) Serio.. w sobotę mogę Ci pomóc....

Gość gość
Byłam z takim za czasów studenckich to jeszcze ze mnie potrafił kasę ciągnąć wiedząc, że mam tylko 600 zł z kredytu studenckiego.

Gość gość
Ja bym takiego olała. Skąd miałabym być pewna, że gdybym zaszła w ciążę to potem by mi pomagał.