Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wzdęcia

Polecane posty

Gość gość

jakie kobieta powinna brać tabletki na wzdęcia

Gość gość
chore :-O

Hmm...pewnie takie jak i mężczyzna 🙂 Po prostu skuteczne! Odkąd farmaceutka podała mi ulgasim nie siegam po nic innego przy wzdęciach, poważnie. Szybko przynosi ulgę, a do tego ma atrakcyjną cenę - niższa niż konkurencyjne produkty, ktore kupowalam wczesniej

Gość Kasia88

Ja też często ratuję się ulgasimem. Ogólnie to mam jakąs skłonnośc do wzdęc - wystarczy ze zjem troche warzyw czy owoców i od razu brzuch mam wzdety i nie czuję sie najlepiej. Generalnie jem mało błonnika wiec myśle, że dlatego mój układ pokarmowy reaguje tak na warzywa. W każdym razue na wzdecia pomaga mi ulgasim wiec nawet jak przesadze z błonnikiem to po jednej pastylce ulgasimu wzdecie przechodzi. 

Gość tasaa

Chyba muszę się rozejrzeć za tym ulgasimem, mój facet często ma wzdęcia i właśnie leki na bazie symektonu kupuje, widzę ze jednak ten ulgasim to z nich najtańszy przy takiej zamej zawartości tego składnika, to jednak lepiej nie przepłacać. A facet to wystarcyz że cos zje tłustego to już jest brzuch jak balon

Na wzdęcia najlepsza odpowiednia dieta tj wykluczająca produkty wzdymające, a doraźnie Kebene, czyli lek, którego składnikami aktywnymi jest symetykon i węgiel aktywny.