Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego tyle polek nosi sie na 'chlopa'?

Polecane posty

Do osoby z :33, jak sie ma dlugie wlosy to mozna taka fryzure zmieniac caly czas - pokrecic, zrobic fale, poprostowac, zrobic grzywke, z luzszymi wlosami mozna tyle rzeczy zrobic a z wlosami na faceta?Nic.

Gość gość
Mam krótkie włosy i właściwie codziennie je inaczej układam. Mając długie miałam dwie fryzury - kitkę i puszczone luźno. :P

Gość gość
inaczej ukladasz? pon na lewo, wt na prawo sroda na lewo itd? a kucyk i rozpuszczone przy dlugich to juz twoja wina ze masz tak kompletny brak wyobrazni :o :D

Gość gość
nie tylko, jest sporo fryzur które mogę zrobić z moich krótkich włosów - dużo więcej niż z długich, prostych włosów które i tak się rozwalały po godzinie.

Gość gość
No z tym, ze więcej fryzur można zrobić z krótkich włosów niż z długich prostych to ja się akuratZDECYDOWANIE NIE ZGODZE BO JESTEM POSIADACZKA DLUGICH PRoSTYCH WLOSOW glownie WLASNIE ZE WZGLEDU NA TO ZE LUBIE Z NIMI EKSPERYMENTOWAC: warkocz francuski, holenderski, kłosy, koki, misterne upięcia -w stylu (greckim, niczym bohaterki filmow fantasy, jak diwa lat b60' itd). korony, koszyczki. Nawet najprostszy kucyk można ozdobić interesującym splotem...serio zobacz sobie na youtube można nawet uczesać się jak bohaterka filmu disnay'a (http://www.youtube.com/watch?v=QXQ-i3ONfSg) ale prawda jest, ze niektórym pania krótkie wlosy zwyczajnie pasuja i wygladaja w nich slicznie (regularne rysy, ksztaltna czaszka -MOIM SKROMNYM ZDANIEM DOROTA GARDIAS [REZENTUJE SIE O NIEBO LEPOIEJ W KROTKICHA0) ...a co do kobiecości, nie jest zakleta we włosach z zastrzeżeniem ze faceci lubia po prostu miękkie naturalne i rozpuszczone (bez cudowanie)chociaż ja tam lubie cudować;

Gość gość
gość - ja mówiłam tylko o moich włosach. Z warkoczy wychodziły, od lokówki szybko niszczyły (nawet jak używałam preparatów ochronnych), więc ja mam więcej opcji na krótkich.

Gość gość
Raz w zyciu mialam krotkie wlosy .Kobieta zawsze lepiej wyglada w dlugich .Oczywiscie w pewnyw wieku juz nie mowy o rozpuszczonych ale kok czy konski ogon ...

Gość gość
I chustka na ten koczek. Lepiej wyglądam w którkich, więc to Twoje "zawsze" nijak się ma do rzeczywistości.