Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MarizaSosenka

związek z żonatym to katastrofa emocjonalna

Polecane posty

Gość MarizaSosenka

a mimo to kobiety idą w takie związki ... i kończy się zawsze tak samo. Kończy się cięzką depresją kochanki bo faceci nie porzycają żon. To prędzej zona porzuci niewiernego męża ale i to mało prawdopodobne. Obecnie Justyna K. przechodzi - jak wyznaje - depresję po związku z żonatym. Czemu - mimo jednoznacznych danych statystycznych co do szans odbicia męża - my kobiety lecimy jak ćmy do ognia ?

Gość gość
żal justysi ...

Gość eneanna
fakt, Kowalczyk mogła mieć każdego, a ulokowała uczucia tak nierozsądnie ...

Gość gość
Bo nie umiecie panować nad swoim libido. To ono rządzi nie mózg.

Gość gość
żonaci i mężate łapiący kochanków to świnie niszczące swoje rodziny i wolnych ludzi. Takie k***wstwo powinno karać się surowo jak kiedyś.

Gość KakofonixDePologne
Mężatki to najczęściej d***** bez moralności !

Gość gość
e tam, ja mam z tego tylko fajny seks i wcale nie chcę odbijać mężusia, a seksu jego żona i tak nie chce, więc każdy powinien być zadowolony.

Gość gość
zwiazek z h**em co ma krew na rekach to katastrofa emocjonalna czy on zonaty czy dzieciaty czy stoi na ambonie i spiewa o wiecznym piekle czy stoi na ulicy i zebra o 5 zl na piwo 🖐️

Gość gość
gościu sponiewierał mistrzynię i Polska powinna go wykastrować

Gość gość
0;49 ty nie masz co odbijać bo tobie sie odbiła w dzieciństwie brama garażowa na głowie .szkoda że matka nie upilnowala zeby rehabilitować albo zamknąc na trzy spusty

Gość JotKaeMista
kobiety powinno sie kupować na targu niewolników zz zdradę kamieniować i byłby wtedy spokój

Gość gość
żonaci to najgorszy kanał dla kobiety !!!

Gość gość
on żeni się z kobietą,która jest drugą jego połówką co robi jakaś szmata między nimi? jak nisko trzeba upaść? niżej już się nie da....

Gość gość
Co wy p*********e? Kowalczyk nie mówiła o żadnym żonatym, zdarzyło jej się inne nieszczęście. Palnijcie się w te puste łby zanim naplujecie na człowieka. Tępe dzidy.

Gość gość
Jaka ty k***a glupia jestes. Brak slow. Nastepna durna zoneczka ktora obwinia kochanke. A broni faceta k****arza :-/ Jestem pewna ze ty swojego mezulka przyjelabys do domku z otwrtymi ramionami,naiwna kobieto. Moj mezulek,moj biedny Mis on taki skrzywdzony przez suke kochanke. Skad takie idiotki jak ty?!

Gość gość
Głupie qrwy się zebrały i ludzi pomawiają. Kowalczyk powinna wytoczyć proces autorce wątku i zażądać wysokiego odszkodowania za publiczne pomawianie o oczrnianie

Gość gość
O żonatym kochanku Justyny Kowalczyk pisze tylko fakt, ona jest w depresji bo poroniła podobno. A poza tym... nie "zawsze" kończy się "tak samo", ale nie chce mi się rozpisywać, bo wy i tak wiecie swoje...

Gość gość
"Pomysl co czul facet ktorego zbalamucilas kiedy mial ciezkie chwile w malzenstwie" Odpowiem ci co czul.. nowa cipke i jej zapach i orgazm jexen za drugim. Takie maz k****arz mial ciezkie chwile. Idiotko

Gość gość
12:23 co to ma być za bełkot? Mąż cię zostawił? Nie dziwię się, takiego wrednego babska co zdania porządnie sklecić nie potrafi żaden by nie chciał na dłuższą metę.

Gość gość
Jaka ty k***a glupia jestes. Brak slow. Nastepna durna zoneczka ktora obwinia kochanke. A broni faceta k****arza :-/ Jestem pewna ze ty swojego mezulka przyjelabys do domku z otwrtymi ramionami,naiwna kobieto. Moj mezulek,moj biedny Mis on taki skrzywdzony przez suke kochanke. Skad takie idiotki jak ty?! tak jesteś durna korfa co leci na żonatych i szarpie ich za rozporki w nadziei że któryś ją zechce na dłużej. tylko się nie tłumacz jak na rozwodnikach że gacie same ci spadły więc jesteś niewinna :D:D

Gość gość
tak,przyjęłabym mężulka z otwartymi ramionami tak jak ty przyjmujesz żonkisia ,któremu żonka nie daje z rozwartymi nogami!

Gość gość
:)no tak wlasnie z facetami tak zawsze a juz w ogole trudno to zrozumiec 111 www.youtube.com/watch?v=-R6CnSqPnEg

Gość gość
12.23 totalna naiwna idiotka. ktora prawdopodobnie ma rogi :-) Ale nie szkodzi. Matka teresa z kalkuty wszystko mezulkowi biednemu misiowi wybaczy i na koniec wylize kusa z soczkami kochanki.

Gość gość
a ty liżesz k****a z soczkami żonki ....i co smakują?

Gość gość
A widzisz :-) nie rozlozylam nozek mimo to ze cos do niegl czulam. Bo mam MOZG i mysle w porownaniu do ciebie.

Gość gość
nie rozłożyłaś tylko wlazłaś na niego sama bez rozkładania szmato

Gość gość
a co,wzruszyła cię jego historia o złej żonie? Poczułaś cos do niego...kasę?

Gość gość
gość 04.06.2014 12:23 co to ma być za bełkot? Mąż cię zostawił? Nie dziwię się, takiego wrednego babska co zdania porządnie sklecić nie potrafi żaden by nie chciał na dłuższą metę. xx 12.40 co to ma być za bełkot? Żonaty chłop wyłomotał cię po pijaku w ciemnym kacie i jak wytrzeźwiał to zwiewał aż się za nim kurzyło, bo żaden mężczyzna nie chciałby takiej szmaty na dłuższą metę :D:D:D

Gość gość
Haha ale cie rozjuszylam teresko z kalkuty. Nie bylam,nie jestem i nie bede kochanka. Stac mnie na mezczyzne nie kuwiarza. a ty,jezeli tak potepiasz kochanki to Zamilcz. Bo ja nia nie jestem :-)

Gość gość
jak k***a można się dziwić,że zona przyjmuje męża do domu? Mnie dziwią szmaty,które biorą cudzą używaną rzecz do łóżka i nie brzydzą się tym zdradzaczem,tylko życie chćą sobie układać.Desperatki