Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MarizaSosenka

związek z żonatym to katastrofa emocjonalna

Polecane posty

Gość gość
Jasne że stateczni i bogaci częściej mają kochanki, bo ich na nie stać Żadna przecież nie poleci na biedaka który jedyne co umie robić to majstrować dzieci swojej żonce - tacy lądują u sąsiadki lub w burdelu :P

Gość gość
kobieto, tu pisze więcej kochanek, nie tylko ja jedna :D

Gość gość
ja tez kochanka :) ,proponuje aby ci co pisza o spijaniu soczkow zony lub kochanki zeby sobie poszli gdzie indziej pobluzgac , temat powazny i kto w takim zwiazku jest , nie wazne czy to kochanka , czy zdradzajacy maz i ci zdradzani wiedza , ze tak naprawde chodzi o cos wiecej , nie tylko sex

Gość gość
dostaje a nie o nie prosze ;) poza tym "nie moj swiat" a jaki jest twoj? myslisz ze jak masz wystawne zycie to maz nie macza paly w innej szparze?

Gość gość
wy zonki jesteście jakieś walnięte swoją drogą musicie mieć niezły popziom życia skoro wasz facet moze zaproponowac kochance tylko publiczną toaletę hehe ja jestem z żonatym, starszym facetem od 5 lat, mam więcej i lepiej niż jego zona, z którą nawet nie mieszka. lata też ze mną 2x w roku na egoztyczne, miesięczne wakacje i zabiera mnie do apartamentu na wyspach kanaryjskich prawie co miesiąc ale jakby tego nie miał, to i tak miałby seks, bo mi chodzi tylko o seks mam swoją firmę i swoje mieszkanie, stać mnei na swoje zachcianki i zobowiązania, ale co wy tępe kury domowe mozecie o tym wiedzieć skoro ślęczycie przy swoich zdradzaczach z obawy przed zyciem pod mostem buahaha

Gość gość
Dobrze, że nie zdajesz sobie sprawy, że jesteś trochę upośledzona haha :-)

Gość gość
ojej aleś mi dowaliła buahahaha tępa kuro domowa

Gość gość
niepracujace kury domowe utrzymywane przez zdradzajacego meza wylewaja swoje zale na kafe ha ha ha

Gość gość
Ale wy tu macie przesrane, te kochanki, nieszczęśliwe żony. Kochanki to pomijam bo to dno. Ale jakie to szczęście, że mamy tak udany seks i miłość. Jak to czytam to czuję jak bardzo nie pasuję do tego. Straszne to życie macie.

Gość Cdwdc
Od dłuższego czasu też kręci się przy mnie żonaty . Nie wiem jak długo jeszcze powstrzymam się , bo zaczynam mięknąć . Najgorsze jest to , że w moim przypadku jeżeli w to wejdę to nie seks bedzie najważniejszy , bo facet zwyczajnie mi się podoba . Nie wiem co robić i nie wiem jak z tego wybrnąć , bo urwać kontaktu się nie da z przyczyn zawodowych .

Gość gość
W sumie, każdy nieudany związek to katastrofa emocjonalna. Czy z żonatym czy normalnie. jeśli ktoś lubi zdradzać seks przygodny to co innego. To niskie dla prostych ludzi bez emocji daj mi orgazm. Katastrofa jeśli są uczucia i ktoś zostanie odrzucony. Ból jak w każdym innym.związku gdzie są prawdziwe uczucia. Poczytajcie o odrzuceniu zawsze działa tak samo.

Gość gość
gość 04.06.2014 chociazby i 9 na 10 mezczyzn tak robi. zdziwiona? twoj mezus zabiera cie na kolacje a potem do mnie pzychodzi i mnie zabiera. twojego meza tez bzykam i mi mowi jak to woli mnie niz ciebie grubaske co zerujesz na jego wyplacie x x x Mojego męża to ty możesz co najwyżej cmoknąć w dope z rozpędu pod warunkiem że się w ostatniej chwili nie odsunie. :D Grubasem sama jesteś i masz jeszcze świńskiego ryja dlatego dopycha cię w ukryciu i po ciemku jakiś żonaty pajac z którego i tak wszyscy się śmieją. O wypłacie faceta możesz zapomnieć, bo żaden nie odda swoich pieniędzy debilce co myśli dolną częścią ciała. Jeszcze byś banknoty z papierem toaletowym pomyliła i dopiero facet miałby przesrane życie. Widać jak bardzo cię boli, że facet oddaje wypłatę żonie, a do ciebie przychodzi na chwilę z pustymi rękoma, pełnymi jajami i brudnym, bo nie umytym po całym dniu penisem, którego na szybko musisz wylizać, bo jak tego nie zrobisz, to więcej do ciebie nie przyjdzie, a jego żona w tym czasie kupuje sobie kolejną, drogą kreację na następną kolację z mężem. :D

Gość gość
Cdwdc 05.06.2014 Od dłuższego czasu też kręci się przy mnie żonaty . x kręci to się smród przy tobie. zaraz ze strachu zwalisz się w gacie i już ci same nie spadną, bo sraczka przyklei ci je do dopy :D:D

Gość gość
a ja zgłaszam twój do usunięcia za to że wyzywasz żony od prostaczek choć sama jesteś szmatą

Gość gość
i jeszcze zgłaszam pozostałe twoje posty w których bezpodstawnie wyzywałaś i obrażałaś zamężne kobiety a nawet pomawiałaś ich mężów twierdząc że się z nimi pieprzysz

Gość gość
żony zgłaszajcie do usunięcia posty tej wywłoki. każdy post w którym bredzi od rzeczy przygłupia szmata musi zniknąć

Gość gość
ha ha za moment temat będzie miał kilka postów bo przygłupia wywłoka non stop żony wyzywała

Gość gość
haha, to ja od zgłaszania postów - nie pisałam tu wcześniej i w ogóle nie brałam udziału w dyskusji, posty wyzywających kochanek też zgłosiłam, bez obaw

Gość gość
Żonę się ma ... z kochanki się korzysta jak z toalety bo tylko do tego się nadaje

Gość gość
wpiszcie w google "Kowalczyk poczuła wiosne" tam jest odpowiedz kto ja zapodnił

Gość gość
W Kasinie ktoś na murze dworca napisał " Parfjanowicz ty mendo .."

Gość gość
To prawie jak zbrodnia... :)

Gość mary mary45
oj baby baby- kazda z was jest dobra- i żony i kochanki. nie ma co uogolniac.kazda relacja jest inna. Siedzicie i sączycie jad- piszecie o spijaniu soków i ble ble- i zona spija sok, pewnie nawet wiecej...i kochanka- która zapewne jest w lepszej pozycji bo to ją najzwyczajniej w swiecie facet pożąda. Nie da sie tego ukryc, skoro kochanyh mężulek ma kogos na boku.proste. ..../ ktos tam pisał o tym, ze kochanki tylko do jednego- troche zyje na swiecie i wiem , ze nie tylko do jednego. Niestety kazda z nas po jakims czasie staje sie żoną, niezainteresowana sprawami męża, traktującą seks jak zło konieczne, złaszcza po urodzeniu dzieci, niedbającą o siebie, zabieganą...wiecej chyba nie musze pisac bo to jasne/a kochanka? to po prostu nowa partnerka do rozmowy, przytuenia,, seksu, zainteresowania, połechtania ego faceta- taka niestety prawda. Oczywiscie mozemy pisac, ze to tylko ciało do bzykania, ale tak naprawde pocieszamy się takim gadaniam, bo tak nam sie lepiej zyje mając swiadomosc, ze ona nic dla naszego męza nie znaczyła...a niestety znaczyła- a to że wrocil do nas- przykre ale tylko z obowiazku, przyzwyaczajenia, wspolnego konta i przeszłosci. Ja tak to widze....

Gość gość
Straszne musiałeś mieć życie koleś.