Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ukryta prawda

Rzućcie fajny temat porozmawiajmy

Polecane posty

Oto moje 10 ulubionych tematów 1: Moja praca 2: Moje marzenia 3: Moja matury i egzaminy zawodowe oraz zastanowienie się 4: Moja rodzina 5: Smerfy 6: Pierwsza miłość 7: Jedzenie (fast foody, obiady,kolację,śniadania i słodycze) 8: Telefony Komórkowe 9: Praca w telemarketingu 10: Wygrana w lotto

Gość gto 68
Smerfy? :D

Gość gto 68
Ale mam pytanie. Skąd wzięłaś to zdjęcie?

Uwielbiałam tą bajkę. Szczególnie Gargamela... Gargamel był boski lepszy od Iktorna z Gumisiów czy Zespołu R z Pokemonów.

Gość gto 68
Też kiedyś lubiłem, ale nie tak, by dziś ją oglądać. Dziś raczej Looney Tunes, Reksio, Wróbel Ćwirek... Owszem bardzo fajne te Smerfy były i Gargamel dobrze pomyślana postać, szczególnie ze świetnym dubbingiem nieżyjącego wybitnego aktora Wiesława Drzewicza.

Gość gto 68
Czyli to nie ty? :classic_cool:

Dzięki Bajkom nauczyłam się jednego ,,Kłopotów przybywa gdy gniewasz się wciąż'' ,,Zło zawsze zostaje wyrównane, życie samo wszystko wyrównuje'' ,,Zemsta jest złym doradcą'' ,,Gdy zbroisz coś zapomnij o tym i wybacz sam sobie na 1 miejscu''

Dokładnie, nikt nie ma prawa mnie o nic obwiniać ani nikogo, obwinianie jak sama nazwa mówi znaczy obarczanie kogoś winą, albo ktoś obarcza ciebie albo sama się obarczasz, mówię dość ! nikt nie będzie mnie o nic obwiniał, jestem wolnym człowiekiem i nie dam się sterować poczuciem winy tak zwanym czyli inaczej sumieniem :classic_cool: NIE !

Coś czuję, że kimkolwiek nie jestem zostanę po śmierci na ustach wszystkich jako wielki myśliciel, serio... jako wolny człowiek, może książkę napiszę :classic_cool:

Ja też postanowiłam wybaczyć Pkt 1 - rodzinie Pkt 2 - osoba ze szkoły podstawowej Pkt 3 - osobom ze szkoły gimnazjalnej Pkt 4 - osobom ze szkoły średniej Pkt 5 - Dyrektorce która za odebrania świadectwa ze szkoły policealnej chce ode mnie pieniędzy Pkt 6 - Osobom przez które straciłam pracę, ale w ostatniej pracy jak poszłam dałam im popalić a). Zamówiłam 15 pizzy do miejsca ich pracy i 30 kebabów :D b). Puszczałam im głuche telefony c). Podałam w internecie nr że chcą dać pracę, kupić samochód, mieli zatrzęsienie :D po 100 tel. na 1 telefon a są tam 4 telefony.

Nieźle, typowe :classic_cool: a ja nie wiem czy wybaczam, może w sercu ale to nie znaczy, że aby wybaczyć muszę z kimś utrzymywać kontakt, jest wiele osób którym zadeklarowałem, że zrywam z nimi kontakt i nie chce ich znać, niemniej w sercu życzę im dobrze :classic_cool: dziwne

Ja też wybaczam ale czasami porachunki należy wyrównać. Może wpisać adres miejsca ich pracy i ich nazwiska na pobieraczek.pl lub plikostrada.pl? co o tym myślisz?

Gość gość
Wybaczyc trzeba umiec .nie kazdy jest zdolny do tego.

Ale zanim coś takiego zrobisz, musisz się odpowiednio zabezpieczyć, zbierz kasę i zgłoś się do odpowiednich ludzi, oni ich uwalą, technika jest na tyle rozwinięta, że łatwo kogoś uwalić :classic_cool:

I teraz moje pytanie Czy rzucić szkołę policealną na kierunku technik rachunkowości, przecież nie trzeba do szkoły chodzić tylko rzuć pracę kontrolną, pojawić się na egzaminie i się puszczą. Czy podejdź do egzaminu zawodowego technik organizacji usług gastronomicznych? Jest 23 i 24 czerwca. Czy czekać na wyniki matur i na studiach się skupić? W końcu będę być może miała nie najgorsze wyniki matur polski ustny 75% a pisemny 30, angielskie po 30% i matematyka jak się uda to 30%.