Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto nie spi jeszcze I......

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego?

Gość gość
No ja tez tak zdecydowalam I ...ale to chyba nie jest powod tak naprawde

Kotka psotka, brzydzę się waszym umysłem, co to za nick. Jednak jak zawsze powtarza, kobiety mają wspaniałą urodę o ja... (pada z zachwytu) a my, mężczyźni mamy osobowość :classic_cool:

Nie ma subiektywizmu właśnie dlatego, że punkt widzenia jest zmienny tak jak nie ma reguł, bo reguła nie posiada wyjątków a dotyczy wszystkich, niezłe pranie mózgu nam zrobili :classic_cool:

Gość gość
A uj mnie wasze fiuty obchodza..ja tu o nie spaniu piszse kurna!

"Kotka psotka, brzydzę się waszym umysłem, co to za nick." - Ludzie mi mówią, że jestem bardziej kotem niż człowiekiem. Stąd nick. Ale może pomyślę na czymś oryginalniejszym, bo tu na forum jest dużo kotek. Mój nick ma wydźwięk żartobliwy i o to chodziło, bo ja tu nie jestem na poważnie. :P Larry, jakbyś mnie nazwał? Czekam na propozycje. x "Kiti i co dobre truskaweczki?" - Trochę kwaśne, chociaż wyglądały jak plastikowe, czyli jak z reklamy. Jagoda, kiedy sezon na jagody się zacznie?

Świadomy subiektywizm istnieje, nie taki subiektywizm ukształtowany przez media, wychowanie itd tylko wypływający z samego siebie. Skrajne przykłady Trynkiewicz albo Hitler - oni prezentowali czysty subiektywizm poglądów, tylko że ten drugi próbował go narzucić innym.

Gość gość
Larry cwelu jak ci nie pasi temat to turlaj berecik na temat gdzie p*****ljcie sobie fiutach buhaha.

Gość gość
A ja spac nie moge..isie wp*****lasz jak sledz w przekaske