Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krzysiek 33

Nowa dziewczyna

Polecane posty

Gość Krzysiek 33

Witajcie Spotykam sie od 7 miesięcy z fajną Kobietą, problem w tym że była w długoletnim związki 6 lat, planowałaś ślub, ale zdradził i zostawiła go. Bardzo go kochała, od razu po zerwaniu zaczęliśmy się spotykać, wcześniej się nie znaliśmy. Kochamy się ale z jej strony nie widzę inicjatywy, podejrzewam że jeszcze nie otrząsnęła sie po poprzednim związku teraz nie wiem czy mam naciskać i inicjować zbliżenia czy sobie odpuścić i poczekać aż ona tego będzie chciała i mnie pożądała. Obecnie wygląda to że mówi że lubi się ze mną kochać ale rzadko inicjuje nawet pocałunki, owszem przytula się i to lubię. Ona ma 29 lat więc jest już dojrzałą kobietą. Mieszkamy jeszcze oddzielnie.

Gość gość
oczywiscie ze masz nie naciskac, nie zmuszac... daj jej czas, mysle ze troche za szybko zwiazala sie z drugim facetem ale to juz jej sprawa, moze jest zdesperowana ale z tego co piszesz napewno nie jest gotowa na nowy zwiazek

Gość Krzysiek 33
wiesz niby wyznała mi miłość i że mnie kocha, ostatnio nawet jak się pokłóciliśmy i zerwała to później przepraszała, wiec widać że jej zalezy

Gość gość
Potrzeba jej czasu. Ja miałam podobnie. Musi się otrząsnąć. Pewnie dobrze wie, że nie chce już byłego i nic już ich nie połączy, ale potrzebuje czasu by przełknąć te emocje. Czasami miłość znajduje się w nieodpowiednim momencie, ale uważam, że lepiej zaryzykować za wcześnie, niż stracić fajnego człowieka i dać mu przejść koło nosa.

Gość gość
A ty również jesteś po rozwodzie ? Mam pytanie dlaczego skoro zdradzila go to ona znim zerwała to nie jest tak ze on powinien ją rzucić?

Gość Krzysiek 33
kawaler, bez dzieci i zobowiązań, a to on ją zdradził, ona się dowiedziała i z nim zerwała. Cierpliwie będę czekał aż całkowicie o nim zapomni