Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przestraszonaaa

PRZEPUKLINA UKŁADU MOCZOWEGO

Polecane posty

Gość przestraszonaaa

CZY KTOS Z WAS MIAŁ???błagam proszę o jakies informacje, jak wygląda leczenie, jakie objawy,troche poczytałam w necie ale tam najczęściej jest napisane o prostacie, a ja po porodzie mam problem z trzymaniem moczu, boli mnie często podbrzusze w srodku cyklu, biegam do wc czasem 15 razy dziennie i więcej i dosłownie biegam...ciagle chce mi się siku, uczuciew pelnego pęcherza nie przekłada się na ilość oddanego moczu bo czasem sa to kropelki, wysisiam się przed wyjściem z pracy np., a po 5 min gdy ide na autobus już chce mi się siku i przebieram nogami, raz gdy biegłam(akurat miałam okres ) to uratowala mnie podpaska bo zwyczajnie się posikalam i nawet nie czułam tego.... nawet w nocy chce mi się sikac i się budze a nigdy tak nie miałam, a już najgorszy jest rozdzierający ból promieniujący od pochwy przez o***t az po brzuch i plecy, "paraliżuje" mi wtedy nogi, przez kilka-kilkanaście sekund nie potrafie zrobić kroku bo tak mnie boli.. pojawia się zawsze jak się schyle i szybko wyprostuje albo gdy podnoszę dziecko z podłogi. to już 10mcy po porodzie a to się nasila..nie wiem co mi jest jutro ide do gina, ale może ktoś z was miał podobny problem, boje się ze to przepuklina...

Gość gość
masz cystocele, byc moze I wypadanie pecherza albo przedniej sciany pochwy... to czeste przypadki po porodach naturalnych... przejdz na topic plastyka pochwy w dziale "zdrowie I uroda", tam zobaczysz co cie jeszcze czeka...

Gość gość
nie oszczedzalas sie w pologu, za dzuo dzwigalas dziecko, do tego porod naturalny I teraz juz kobieto masz "z gorki" wypadanie narzadow moczowo-rodnych...

Gość przestraszonaaa
ale na forum mam szukac?