Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy tak się zaczyna poród

Polecane posty

Gość gość

hej , nie naskakujcie od razu na mnie że powinnam do szpitala bo mam na 14 do lekarza i chce tego doczekać, ale na ostatniej wizycie lekarz mi mówił że szyjka trzyma ale jest bardzo krótka , dziś od 1 w nocy , boli mnie całe podbrzusze , biodra , aż ciężko mi chodzić bo boli , do tego rano miałam troszeczkę krwi na papierze , wczoraj dostałam biegunki . Czasem te bóle są mocniejsze a czasem lżejsze ....czy któraś Kobietka tak miała ? poradźcie mi to moja pierwsza ciąża.

Gość gość
Każda ciąża inna Ja miałam nakazane że do szpitala mam przyjechać jak skurcze będą co 5minut. Wody mi odchodziły od rana a do lekarza miałam na 12tą w południe Pojechałam lekarz mnie zbadał i powiedział że wody już się sączą i że mam liczyć czas skurczów. Wypadło że do szpitala jechałam następnego dnia o o 2giej w nocy i urodziłam o 8 rano.

Gość gość
dziękuje za odp , a plamiłaś coś cokolwiek wcześniej ?

Gość gość
up

Gość gość
Krew nigdy za dobrze nie wróży, może to czop i tak za pół h się dowiesz...

Gość gość
Napewno odszedł czop jesli pojawiła sie krew. Biegunka tez przepowiada poród bo organizm sie oczyszcza (ja wymiotowalam). Poczekaj te pól godziny i sie dowiesz co i jak. Ale mysle ze dzidzius jest tuż tuż. Trzymaj sie i powodzenia :)))

Gość gość
Jak nie masz skurczów to w szpitalu nie będę nawet z Tobą rozmawiać, idź na tę wizytę do lekarza, możliwe że po prostu rozwiera się szyjka i stąd krew. Poród trudno przeoczyć, bóle są naprawdę silne i z całą pewnością nie pisalabys wtedy na kafe:D