Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zabrałybyście 19 mc dziecko do cyrku?

Polecane posty

Gość gość

?

Gość gość
nie. I tak nic z tego nie zrozumie. Lepiej przejść się do zoo

Gość gość
Ale po co? Hałas migające światła to za dużo dla tak małego dziecka. Poza tym jestem przeciwna moczenie zwierząt w cyrku

Gość gość
Ja mam dziecko w tym wieku i bym nie zabrala. Nie usiedzial by tyle czasu w jednym miejscu.

Gość gość
Pewnie bardziej się zmęczy niż ubawi, wiele śmiesznych rzeczy nie zrozumie, nie będą go pasjonowały np. akrobacje na linie. itp. Nie przepadam za takimi rozrywkami, tak samo jak za zoo :(

Ja nie. Mam starsze dzieci i też ich nie zabieram do cyrku, bo wg mnie cyrk to okrucieństwo.

Gość gość
W ogóle nie zabieram dzieci do cyrku, tłumaczę im za to,że zwierzęta w cyrki cierpią, są męczone, nie mają dobrych warunków do życia. Zabieram do zoo, pokazują jak zwierzęta wyglądają, ale zoo musi być cywilizowane, ładne duże , zadbane wybiegi itp, nie chodzę tam , gdzie zwierzętom dzieje się źle, za to pokazałam dzieciom schronisko dla zwierząt, niech się uczą od małego,że zwierzęta ciepią, ze trzeba szanować itp. Mamy psy, koty, konie, kury, kaczki u siebie , nauczone są obcowanie ze zwierzętami i szanowania ich potrzeb.

Gość gość
Cyrk to rozrywka dla plebsu, już dawno nie słyszałam aby ktoś się tam w ogóle wybierał.

Gość dziewiędziesiąt dwa
ani 19 miesięcznego ani starszego. Cyrk powinien być zakazany bo tam męczą zwierzęta.