Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

fajny oryginalny prezent dla 4latki?

Polecane posty

Gość gość

Błagam o pomoc. Mója 4 letnia siostrzenica ma 30 czerwca urodziny, nie mam kompletnie pomysłu co moze go ucieszyć. Rodzice są przecwnikami wszelkich zabawek ze smyka itd. Cenią sobie ekologię, jakieś oryginalne , indywidualne rzeczy, a ja nie mam zwyczajnie pomysłu. Mała ma pełno drewnianych zabawek, więc kolejne odpadają.

Gość gość
Ja moge Ci polecic, zabawki z rysunkow dzieci. Rodzicom tez powinno sie to spodobac. Musisz poprosic siostrzenice zeby namalowala swoja wymarzona przytulanke, wysylasz ten rysunek i taka maskotka jest dla niej szyta :) Rysunek oprawiasz w ramke i dajesz razem z maskotka i jest super pamiatka. Wpisz na facebooku Bazgraki, powinno się pojawić. Może uda mi się wkleić link

Gość gość
Moj syn namalowal tygryska (jest tu nawet na zdjeciu ten taki dlugi z 2 nogami ), byl w szoku ze jego rysunek "ożył" Zaplacilam za niego 90zl, ale wiem ze ceny zaleza od trudnosci. Nie da się dodac linka bo wychodzi ze spam. No ale na facebboku Bazgraki są.

Gość Jaamajka
Fajny pomysł z tymi zabawkami. Cieżką sprawę masz, bo jak rodzice tacy indywidualiści to może im się nic nie spodobać. Taka zabawka spoko, ale może ich zapytaj najpierw

Jeśli coś drobnego, to może jakieś puzzle? Ewentualnie może jakiś prezent składkowy? My małemu kupujemy na urodziny jeden porządny duży prezent, bo zabawek ma mnóstwo. W zeszłym roku kupiliśmy mu fajny domek do ogrodu, a w tym roku będzie rowerek :)

Gość majaxi
ile się na takie coś czeka?

Gość gość
tak max 100zł mogę dać, składkowe odpadają :( Nie mogę tego znaleźć na FB. A strony nie mają?

Gość gość
za 100zł to spokojnie zrobisz tego Bazgraka czeka się 10dni

Gość gość
:)uwielbiam mode na kolorowo wszyystko wtedy ladnie wyglada 444 www.youtube.com/watch?v=-R6CnSqPnEg

Gość gość
przytulanka dla 4latki? Przeciez one bawia sie juz barbie, kucykami pony itp.... Moze gre jakas? Grzybki, węże, zgadnij kto to?

Gość gość
i co?

Gość gość
A czy mają ogród? Ja ostatnio swojej siostrzenicy kupiłam bujak właśnie do ogrodu i Mała od tygodnia swiata poza nim nie widzi. Siedzi na trawie odpoczywa, jak tylko złapie siły, to znów wskakuje i się buja. Tak: http://www.freekids.pl/pol/oferta/produkt/BUJ-ZR. Fajna sprawa.

Gość gość
zamówiłam jej tego bazgraka, wyszedł ekstra, do tego jeszcze upiekłam tort. Dziękuję za podpowiedź.

Gość Ameda
Oryginalny prezent? Może niezwykle kreatywne obrazki, które maluje się piaskiem? Cena jest bardzo atrakcyjna i jest to coś niespotykanego tak normalnie w sklepach. Zamówić można przez fikolo.pl. Ja swojej córce właśnie zamówiłam i czekamy na przesyłkę ;)