Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rx 7

Jestem mężczyzną i naprawdę podobają mi się szczupłe kobiety...

Polecane posty

Gość rx 7

...z małym biustem i niezbyt wystającą pupą. Byle miały talię! [cześć]

Gość gość
no i co

Gość gadulec120
A my kobiety lubimy inteligentnych męźczyzn z jajami!!!!Którzy myśla glową a nie dupà..... Źal:-)

Gość gość
uśmiałem się jak nigdy czy ty naprawdę sądzisz że nikt nie zauwazy że sie podszywasz pod faceta:)

Gość rx 7
No i nic, tylko informuję, że takie zjawisko występuje

Gość gość
hehe dodaj jeszcze takie jak ja :D

Gość gadulec120
A my kobiety lubimy inteligentnych mezczyzn ale tacy wymarli lub dawno sa zajecie..:-)

Gość rx 7
Ale ja naprawdę jestem mężczyzną i naprawdę podobają mi się kobiety o dziewczęcej sylwetce. Nie lubię wielkiego biustu i wielkiego tyłka.

Gość gość
tak jasne, każdy grubas tu powie że kobieta podszywa się za faceta, a jak ktoś się zaloguje to wyzwą od geja lub prawika, żałosne grubasy.

Gość gość
wiadomo e temat założyła płaska szkapa więc może napisze prawde z punktu widzenia kobiety o wymiarach 100/63/100 otóż mieszkam w letnim kurorcie co sezon gdy jest najazd rodzin z dziećmi faceci mdleją na mój widok kobiety nienawidzą zabijają wzrokiem mężusiowie slinią się prawią komplementy przy żonkach gapią na cycki tyłek mówią czego to by zemną nie wyprawiali proponują sex starają się dotknąć ich żonusie są płaskie i patykowate a ja krągła śliczna sexowna maja wykrzywione mordy mierza od góry do dołu nie mają się czego bać bo mam męża od kilku lat i jest on jedynym mężczyzną z którym spałam mam gdzies innych dla mnie sa obrzydliwi ale tak jest a najlepsi są tatusiowie pchający wózki ciągle słysze jaka suka jakie z******te cycki dupcia tak więc kobiety sory ale cycki żądzą

Gość gość
ostatni post napisał facet

Gość gość
chcaiałabyś płaska ścieroooooooooooo

Gość gość
jakbyś nie zakładał prowokacji o tym, że lubisz kobiety które maja takie wymiary jak podałeś to może bym uwierzyła, że taki mutant istnieje ;)

Gość Luizzjjaanaaaa
ale bredzicie, o matkoo... :O jeny, przecież jeden facet lubi kobiete szczupłą, z niewielkim biustem, a inny bardziej krągłą i z dużymi cycami! Wszystkich wrzucacie do jednego wora. Ja 3 lata temu ważyłam 47 kg, byłam bardzo szczupła, nogi, uda jak patyczki, brzuch płaski, piersi miseczka B. Koleżanki nazywały mnie "anorektyczką" a faceci na plaży wbijali we mnie wzrok, oglądali się, komentowali, a inne dziewczyny? to dopiero patrzyły z zazdrością. Teraz przytyłam, ważę 5 kg więcej, co prawda koleżanki teraz mówią, że wyglądam dobrze, że jestem szczupła, bo jestem, mam większy biust, krągłą pupę, ale nikt się już za mną nie ogląda! Taka jest prawda, że teraz to ja się zlewam z tłumem! Sama wiem że jak byłam chuda, to zjadali mnie wzrokiem. Takie moje zdanie i koniec kropka.

Gość gość
Owszem zgodze sie , ze zjadali cie wzrokiem .. tylko zastanowiłas sie dlaczego ? :P Rasowy pies na kosci nie poleci , niestety:P