Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do dziewczyn 20 do 28 lat

Polecane posty

Gość gość

czy związałybyście się z łysym/ łysiejącym facetem ??? uważam że żadna dziewczyna w wieku 20-kilku lat nie będzie chciała związać się z łysym lub łysiejącym chłopakiem, nawet nie będzie chciała spróbować z nim być... Co innego jeżeli jest się w kimś w związku i wtedy chłopakowi zaczną wypadać włosy bo jeżeli zależy dziewczynie na nim to go o to nie zostawi... Ale jak dziewczyna widzi łysego lub łysiejącego chłopaka to poprostu wie że w niedługim czasie będzie on łysy i dlatego nie będzie chciała się z nim związać na dłużej albo nawet będzie wstydziła się że ma takiego chłopaka i też będzie wstydziła się z nim pokazać gdzieś

Gość gość
ja bym sie zwiazala, jestem ze starszym o kilkanascie lat facetem , tylko, ze on powoli siwieje, a gdyby lysial tez by mi to nie przeszkadzalo, kocham go, to sie liczy

Gość gość
Nie, myślę, że nie zainteresowałabym się nim nigdy jako facetem.

Gość gość
ja jestem z mezczyzna ktory ma zakola i to dosyc spore ,ale nie przeszkadza mi to wcale :) a jak lysiejesz to poprostu ogol glowe na zero :)

Gość gość
:(

Gość gość
ja zakochałam się w chłopaku z zakolami, jestesmy małżeństwem 9 rok i mamy 2 dzieci. Facet to facet, nie musi mieć bujnej czupryny, ma być męski a nie jak baba.

Jest takie powiedzenie że w naszych głowach wady wyglądają na dziesięć razy większe niż są w rzeczywistości.

Gość gość
Jest takie powiedzenie że w naszych głowach wady wyglądają na dziesięć razy większe niż są w rzeczywistośc" x Byc może tak jest ja przez łysienie czesto miewam mysli samobójcze Kiedys byłem przystojniakiem podobalem sie wielu kobietom, a dzis widze ze juz to minęło. A mam dopiero 26 lat ....

Jeżeli łysienie jest uwarunkowane genetycznie to nie wiele zdziałasz, piszesz że byłeś kiedyś przystojniakiem, ja myślę że z włosami czy bez facet może być przystojny, z pewnością widujesz na co dzień łysych lub łysawych z dziewczynami i to niejednokrotnie atrakcyjnymi, bo ja widuję.

Gość gość
gość - łysienie to nie jest żadna zaleta, ale nie jest też specjalną wadą. To tak jakbyś miał sie zabijać bo nos nie jest w 100% prosty. Jednej się nie podobasz, innej już tak.

Gość gość
.

Gość gość
Nie związałabym się z takim facetem.

Gość gość
Ale k****a macie wymagania To tak jakbym mial skreslic dziewczyne za to, że ma mały biust

oczywiscie. gdyby mnie urzekl swoja osobowoscia to dla mnie wgl by sie nie liczylo to czy ma wlosy czy nie..

Gość gość
jak facet ma niewielkie zakola to nie jest to problemem wieksza lysina juz niestety tak

Gość gość
Ja bym się nie związała, ale to nie znaczy, że żadna inna też nie. To tak jak z tym biustem o którym ktoś pisał. Jednym facetom się podobają dziewczyny minimum z D innym z A. Ja mam biust B i na kafe powiedzieliby o mnie, że deska, a mojemu facetowi się podobam i w łóżku jest ekstra, także są różne gusta.

Gość gość
tak

Gość gość
Oczywiscie ze tak.Ja majac 16lat zwiazalam sie z z 23latkiem z zakolami i do tej pory jestesmy razem i mamy dziecko (mam 25lat)