Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przebiegła sucz

Przystojniak mnie nie chciał więc wzięłam brzydala który na mnie leciał

Polecane posty

Gość przebiegła sucz

Chociaż mnie nie pociąga. Myślicie, że przystojniakowi teraz jest przykro?

Gość przebiegła sucz
Brzydalowi powiedziałam, że tylko jego kocham, a on to łyknął oczywiście. Jest brzydki, więc nie ucieknie mi do innej, a mogę się dzieki temu zemścić na przystojniaku. Dla tamtego byłam za słaba, a ten się cieszy jak dziecko że ma taką laskę jak ja. Hahaha, faceci są głupi :D

Gość gość
O matko tak grupie osoby jak ty żadko spotykał... Nie no żal i ogolnie bez komentarza

Gość gość
hehe ładnie się skundliłaś :D to już nie było innych przystojnych? prowo? :D

Gość przebiegła sucz
A co miałam zrobić, być sama do końca życia? :P Tak to przynajmniej materiał na męża będę miała jak nic lepszego się nie trafi :D Jak sie trafi to mojego w du/pę kopnę bez żalu.

Gość przebiegła sucz
Ten mój nie jest taki znowu ohydny, ale koło przystojniaka nawet nie stał, więc nie miał powodzenia. Musiał się naprawdę postarać, żebym zgodziła się z nim być :)

Gość gość
Z tego co piszesz to jesteś ładna. I pomimo to przystojniak Cię nie chciał?

Gość przebiegła sucz
Jestem taka sobie, ale mój brzydal jest zaślepiony miłością i ma mnie za boginię :P

My brzydale też pragniemy kobiet. ;) Ps. Z tego co napisałaś miał to być chwyt na tzw. zazdrość ?

Gość przebiegła sucz
Nie, to nie mial być chwyt, po prostu postanowiłam że biorę co los dal i nie oglądam się na żadne uczucia czy sentymenty ;) Na wielką miłość może przyjdzie czas, a na razie wygodnie mi z brzydalem, a jak się rozstaniemy to nie będzie mi żal, bo nie jestem zaangażowana :)

Gość gość
W sumie spoko. Co sobie brzydal poroochał to jego piękne chwile, których nikt mu nie odbierze :)

Gość gość
Ty jesteś z nim z rozsądku. Jakbyś myślała, gdyby zechciał Cię jakiś przystojny?

Gość gość
Mogę zadać niedyskretne pytanie? Uprawiasz z nim seks? :) Napisałaś że musiał bardzo się starać żebyś z nim byłam stąd moje pytanie :P

Gość gość
Na wielką miłość może przyjdzie czas, a na razie wygodnie mi z brzydalem, a jak się rozstaniemy to nie będzie mi żal, bo nie jestem zaangażowana. Ja mam takie podejście do przystojnych w których wiem że się nie zakocham, więc trochę cię rozumiem

Gość przebiegła sucz
Tak, uprawiamy seks, chociaż szalu nie ma i orgazmy przeważnie udaję.

Może i poleciałaby na przystojniaka, ale czasem życie podsuwa nam kogoś innego. Kogo byśmy normalnie może i nie zauważyli. Kto wie co z tego wyjdzie, a co wyszłoby z przystojniakiem. :)

Gość gość
po prostu jesteś darmową d***** brzydala gratulujemy

Gość gość
"a co wyszłoby z przystojniakiem" - chorobliwa zazdrość Odpadam. Pięć dni na forum wystarczyło, bym kobiety omijał szerokim łukiem.

Gość gość
Norweżki są inne, mądre, wiec nie uogólniaj

Gość gość
A Włoszki? wie ktoś jakie są one? Klimat cieplejszy, ładniejszy język.

Gość gość
Ja bym mu nie dała, skoro umiał się postarać to niech się cieszy że się spotykacie i czeka dalej. Nie mogłaś czegoś wymyślić?

Gość gość
Ja bym powiedziała że mam jakieś leczenie ginekologiczne albo jeszcze lepiej ZASADY w sumie to prawda hehehe :) No F****NG way :D hahahahahaha

Gość gość
taki seks to orka na ugorze :O

Gość gość
wiadomo ze seks jest w końcu tej brzydkiej świni o to chodziło szukal darmowej ładnej dz/iffki

Gość gość
JG jtjtj

Gość gość
Zmień nick na "głupia sucz".

Gość gość
Gggg Pm

Gość gość
ja znam wiele takich suczy ale żadna nie powie o swoim "brzydal" nawet jeżeli tak myśli, tylko "mój misiu to, mój misiu tamto" tłumacząc innym koleżankom że "widocznie nie dojrzały do prawdziwego związku", Tak bo prawdziwy związek to tylko ten z brzydalem.

Gość amatorka kapuczino
Byłam kiedyś z przystojniakiem który miał bzika na punkcie seksu analnego.Za każdym razem jak uprawialiśmy seks to chciał mmnie bzykać w tyłek na co ja przystawałam choć niezbyt mnie to kręciło.Miał dość dużego i grubego przez co czułam ból podczas stosunku.Ale robiłam to tylko dla niego.Jednak wyszło szydło z worka jak dowiedziałam się że był na weselu z inną kobietą podobno jakaś rozwódka z jego pracy.Teraz jestem z facetem że tak napiszę przeciętnym z wyglądu nie wyróżniającym sie w tłumie i mamy normalny seks a o analnym nawet nie chce słyszeć.