Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przebiegła sucz

Przystojniak mnie nie chciał więc wzięłam brzydala który na mnie leciał

Polecane posty

Gość gość
Myślisz że taki brzydal nie będzie dążył do seksu analnego? To tylko kwestia czasu jak się poczuje swobodnie przy swojej zdobyczy :) Ja akurat nie mam nic przeciwko raz na jakiś czas, jestem w mniejszości, brzydkiemu w ogole bym nie dala a co dopiero do d**y, to już wyższy poziom, loda też moge zrobić kiedy facio mnie pociąga i nieszczególnie to lubię. Nie, brzydkiemu bym nie dała w ogóle, a 2 pozostałe formy i tak zostawiam dla osoby z którą łączyłaby mnie bardziej wyjątkowa więź niż sam fakt że kolo jest przystojny.

Gość gość
loda też moge zrobić kiedy facio mnie pociąga i nieszczególnie to lubię. Źle napisałam. chodziło mi o to że sam fakt bycia przystojnym loda nie zrobię bo własnie nie lubię. Facet musi być z******ty do loda. To prawda że jest w tym coś poniżającego, nawet bardziej niż w analu, moim zdaniem. Ale ja jż do tego dorosłam że nie zrobię niczego czego nie chcę, jak mam być z brzydkim to nie będzie lodów analu trudno. Jestem zimna i siebie nie zmienię

Gość gość
Przystojniak zawsze dostanie więcej

Gość gość
no proste chyba nie będę się zmuszać

Gość gość
no własnie, jeśli facet nie jest przystojny, powinien chodzić na dzi'wki i zapomnieć o tak zwanych "porządnych kobietach"

Gość gość
to ich problem, jestem na tyle konserwatywna że wolę celibat niż żeby mnie posuwał jakiś "miś", mambardzo niskie libido które może stymulowac tylko pociągający facet

Gość gość
Gfgtgyggg

Gość gość
ktoś pytał jakie są włoszki, a więc w sporej większości strasznie brzydkie (jeśli myślisz, że wyglądają podobnie do bellucci to zapomnij, do niej podobne są tylko te znane i zoperowane), są zazdrosne i zawistne, bardzo leniwe także jeśli chodzi o dbanie o dom i siebie- niestety to po prostu brudaski i materialistki. włosi to ogólnie kurduple, jest nawet taki żart "dlaczego włosi są tacy niscy, bo jak byli dziećmi to mamy im mówiły- jak urośniesz to pójdziesz do pracy". ogólnie to naród skąpców.

Gość gość
Hyu

Gość gość
up

Gość gość
Ja się nie dziwię. Miałem śliczną laskę z buzi, ciało zgrabne. Ale teraz mam brzydką z buzi. Ale jej ciało to obłęd, jest wysportowana, siłownia, biega. Dupa taka jędrna, że w życiu takiej nie widziałem, cycki. Cipka marzenie w moim guście, tak mnie kręci. Nie uwolnię się od niej temperament ma ogromny. Chyba z nią zostanę.

Gość gość
Inaczej - gdzie są mądre i piękne kobiety? i by klimat był cieplejszy. Może być poza UE.

Gość gośćfggg
Gtg

Gość gość
"Inaczej - gdzie są mądre i piękne kobiety? i by klimat był cieplejszy. Może być poza UE. " x Wyspy Dziewicze

Gość gość
Fgfh

Gość elo dex
a ja mysle,ze masz lipe i,ze nie chcialbym byc na twoim miejscu.Suchar tak byc z kims do kogo sie nic nie czuje, tylko bym sie wnerwial a ta upatruje jeszcze material na meza w nim to przykre:-(Wspolczuje ci jak bedziesz musiala za niego wychodzic:-( Kiepski to bedzie zwiazek a w przyszlosci on cie a ty jego wykonczysz.On nie zawsze bedzie taki milutki zwlaszcza jak sie domysli,z czasem przywyknie ze cie ma

Gość gość
a skąd ta pewność autorko, że będzie się chciał z tobą ożenić? brzydal to nie równoznaczne z tym, że głupi :P

Gość gość
Ffg

Gość gość
znajoma też wzięła brzydala- z żalu że ją zostawił ktoś. niby mówi ze ten facet jej słucha, jest ok, że jest spokojna ze nie dejdzie- ale co rano zastanawia się co robi w tym związku;/

Gość gość
up

Gość gość
To faktycznie przebiegła

Gość gość
ale co rano zastanawia się co robi w tym związku;/ > Dlatego nie chcę być w takim związku, wolę być sama

Gość gość
how old are you?

Gość gość
11:46 Co mówisz? Nie słyszę

Gość gość
Brzydal dobra sprawa, nie odejdzie bo nie ma do kogo :D Nie zdradzi bo nie ma z kim, chyba że po ciemku xD

Gość gość
Moja mama wybrała mojego ojca (brzydala) bo bała się, że przystojy ją kiedyś skrzywdzi.

Gość gość
Każda orze jak może. Te brzydsze i z gorszą figurą nie mają szans na przystojnych, więc muszą się zadowolić kimś ze swojej ligi.

Gość gość
Ale macie porąbane argumenty Nie wiecie co się w życiu zdarzy Ja wzięłam brzydala z powodów życiowych a nie z miłości Lubiłam go a on mnie kochał bardzo Lata minęły I co? Nie wiadomo kiedy a zaczęłam go kochać, bardzo. Dziś mogę powiedzieć że jest on miłością mojego życia, i jest on wyjątkowy i nadzwyczajny. Gdzieś zniknęła jego brzydota i dziś mi się podoba, nawet bardzo, stał mi się bliski i jedyny.........i co? Wybrałam brzydala na swoje szczęście. A brzydal okazał się pięknym okazem mężczyzny, prawdziwego mężczyzny.

Gość gość
"Ja wzięłam brzydala z powodów życiowych a nie z miłości" X Czyli dla kasy. Na pewno go baaaardzo kochasz za jego forsę i jest ci ona bardzo bliska. Ale wciskać taką ściemę to możesz swojego brzydalowi, ale nie nam.